C

CATCH! 8 x DE BESTE VISWINKELS IN AMSTERDAM

visboeren amsterdam - vishandel amsterdam - viswinkel amsterdam - vis kopen amsterdam - verse vis amsterdam - visboer amsterdam - viswinkels amsterdam

Wil je binnenkort uitpakken met een lekker visgerecht of ben je gewoon op zoek naar een haring om gelijk weg te happen? In onze hoofdstad vind je hiervoor genoeg goede adresjes! Benieuwd waar je heen moet voor de lekkerste vis in Amsterdam? Hieronder vind je 8 viswinkels in Amsterdam.

Van heerlijke zalmfilet en tonijnsteak tot verse Hollandse Nieuwe. Bij deze 8 viswinkels in Amsterdam vind je het allemaal > 

Viswinkel in Amsterdam: Volendammer Vishandel J.C.M. Koning

Als wij ‘Volendam’ zien staan in de naam van een visboer zijn we vaak wel zeker van onze zaak. En niks is minder waar bij deze zaak op de 1e van der Helststraat in de Pijp. Hier scoor jij naast een heerlijk broodje haring zo ongeveer alle vissoorten die je kunt bedenken!

Viswinkel in Amsterdam Centrum: Vischhandel

Deze oude Amsterdamse winkel op de Zeedijk is zo klein dat er geen toonbank in past. De vis ligt daarom uitgestald in de etalage van de winkel en op een plank aan de rechterzijde van de winkel. Het aanbod in de winkel is seizoensafhankelijk en duurzaamheid staat hoog in het vaandel.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SIU (@glyphor)

Viswinkel in Amsterdam Oost: Snoek Vishandel 

Wat in de 20e eeuw begon met een viskar deur aan deur in Amsterdam is vandaag de dag uitgegroeid tot een prachtige vis(speciaal)zaak. Bij Snoek‘s Volendammer vishandel in Oost is elke dag een verse vis aanvoer. Dat betekent dat de vis op jouw bord altijd vers en van een hoge kwaliteit is!

Inspiratie op doen voor een lekker visgerecht? Vind hier 10 heerlijke vis recepten >

Viswinkel in West: Volendammer Vishandel Mop

Heb je trek in iets lekkers? Bij deze viswinkel op de Jan Evertsenstraat (of zoals ze zelf zeggen Jan Eef) vind je heerlijk belegde broodjes met huisgemaakte salades, ambachtelijk gerookte vis, Hollandse Nieuwe en warme gebakken vis. Do we need to say more?

Vis op Zuid

Vis hoort vers te zijn. Bij Vis op Zuid komt de vis daarom rechtstreeks van de visafslag in IJmuiden, naar de winkel in de Maasstraat (in Amsterdam Zuid). De nieuwe haring komt direct uit het vat, en wordt ter plekke voor je schoongemaakt. Hoe tof is dat?

Volendammer Vishandel Tuyp

Op zoek naar een goede plek om vis te kopen in Noord? Bij Vishandel Tuyp kun je terecht voor alle visspecialiteiten. Vers gebakken vis zoals kibbeling, lekkerbek of schol. Good to know: hun kibbeling en haring MSC zijn gecertificeerd en dat betekend dat deze verantwoord zijn gevangen!

Uit eten? Dit zijn de leukste visrestaurants in Amsterdam >

Vishandel Kroon

Vishandel Kroon is een moderne zaak bij het Gelderlandplein, met een groot assortiment en super vriendelijk personeel. Geniet hier van heerlijke visschotels, huisgemaakte salade, verrukkelijke broodjes en verschillende culinaire lekkernijen.

En, bij welke van deze viswinkels in Amsterdam ga jij binnenkort een lekker visje scoren? 

CategoriesFijne Foodspots