N

NIET MEER KIEZEN TUSSEN 3.923 RESTAURANTS, MAAR VERRASSEND UITETEN MET SURPRISEAT

Girls who magazine was here. Amsterdam is verreweg het grootste uitgaans-gebied in Nederland. In totaal hebben jij en je uiteten-datumprikker-groepje keuze tussen 3.923 horecagelegenheden. En daar komen iedere week nieuwe concepten bij. Waar ga je nú weer eten? De nieuwe aanwist SurpriSeat biedt de uitkomst!

Amsterdam is verreweg het grootste uitgaans-gebied in Nederland. In totaal hebben jij en je uiteten-datumprikker-groepje keuze tussen 3.923 horecagelegenheden. En daar komen iedere week nieuwe concepten bij. De keuze lijkt soms onmogelijk, waar ga je nú weer eten? SurpriSeat biedt de uitkomst!

Want hoewel online platformen zoals Girls Who Magazine je natuurlijk graag helpen bij je restaurantkeuze, is het soms ook fijn om – in plaats van tientallen lijstjes door te scrollen om vervolgens te horen dat je gezelschap écht geen trek heeft in sushi of maximaal €20 uit te geven – je gewoon te laten verrassen. Dus, voor wie een verrassingsmenu niet verrassend genoeg vindt tippen wij: uiteten met SurpriSeat.

Hoe werkt het?

Je kunt ofwel samen met jouw vaste tafelgenoot een abonnement afsluiten, of een eenmalig verrassingsdiner inplannen of cadeau geven. Vervolgens bepalen jullie samen een dag in de maand om af te spreken. Datum geprikt? Dan kun je nu eventuele voorkeuren aangeven.

Passen hamburgers bijvoorbeeld écht niet in je dieet? Of ben je allergisch voor tomaat? Geef het aan, en SurpriSeat doet de rest. Jij geeft aan op welke dag en hoe laat je wil eten, zij kiezen een restaurant voor je uit.

Lekker en gezond afhalen doe je hier >

Voorpret

De dag van je restaurantbezoek is aangebroken, en hoewel je het eigenlijk alweer bijna vergeten was (want geen zoektocht en keuzestress) ontvang je ineens een warmmakend smsje. Je weet wel, zo’n tekstbericht van 45 cent waar we verslaafd aan waren voordat WhatsApp verscheen.

Het smsje vraagt zich af of je al aan het fantaseren bent over waar je vanavond gaat eten. En inderdaad, vanaf dat moment wordt het spannend. Voorpret is zo leuk!

Twee uur voordat je in het door SurpriSeat geselecteerde restaurant verwacht wordt, krijg je een mail waarin de restaurantnaam en locatie staat beschreven, inclusief Google Maps linkje.

Het enige wat je nog hoeft te doen is naar het restaurant te gaan, aangeven dat je via SurpriSeat gereserveerd hebt en te genieten van een verrassingsdiner. Hopelijk in een voor jou nog onbekend restaurant, dat maakt de verrassing extra groot!

Speciaalbier drinken in Amsterdam, hier moet je zijn >

De kosten

De abonnementskosten variëren tussen de 20 en 25 euro per persoon per maand. Je kunt kiezen tussen een eenmalige try-out, een 3 maanden- of 12 maandenverrassingsarrangement.

Per etentje krijg je minimaal twee gangen, maar meestal zijn het meerdere kleinere gerechten om te delen. Drank en dessert zijn niet bij de prijs (vanaf 24,95 pp) inbegrepen en moeten dus los afgerekend worden.

Goed om te weten

SurpriSeats zijn vooralsnog alleen in Rotterdam en Amsterdam te boeken. En helemaal op de bonnefooi zijn de verrassingsetentjes ook (nog) niet te reserveren; je kunt je gewenste eetdatum tot maximaal twee dagen van tevoren aangeven!