G

GIRLS WHO DRINK KERSTCOCKTAIL: SEXY VERMOUTH

Ben je het zat om alleen wijn te drinken tijdens het kerstdiner? Of vliegt het bier weer over tafel tijdens die standaard gourmet? Niet meer met deze te gekke cocktail tips. Deze december maand hebben wij voor jou de lekkerste en leukste kerstcocktails in samenwerking met Double Dutch. Elke dag verschijnt er een cocktail voor de kerst en dat is vandaag: SEXY VERMOUTH

x
Het is de tweede kerstdag en je wilt je gasten nog verrassen met een cocktail. Wat wij totaal begrijpen. Deze kerstcocktail is makkelijk te maken. Wat je echt in huis moet hebben is vermouth. Wat heerlijk is een bij een kaasplankje.

Ingrediënten

  • 40 ml Vermouth
    Double Dutch Cranberry
    Cranberries

Nog opzoek naar een goede wijn voor de kerst?

Hoe te maken?

Schenk de vermouth in een glas en top dit af met Double Dutch Cranberry. Prik wat cranberries aan een stokje en zet deze in het glas voor een leuk effect.

 

Deze kerstcocktail serie is in samenwerking met Double Dutch mixers. Double Dutch is opgezet door Raissa & Joyce twee zussen uit Nederland. Het is een mixer merk met unieke smaken die je met verschillende spirits goed gemixt kan worden. Double Dutch is onderhanden verkrijgbaar bij Dorslust.