5

5 x LEKKERE VERDEJO WIJN UIT DE SUPERMARKT

verdejo wijn supermarkt - verdejo wijn - verdejo wijnen supermarkt - verdejo rueda - verdejo kopen - verdejo ah - verdejo jumbo - verdejo lidl - verdejo aldi

Vandaag is het 11 juni en dat betekent dat het ‘World Verdejo Day’ is. Dus hoog tijd voor een ode aan de druif uit het Spaanse wijngebied Rueda! Vier jij deze dag met ons mee? Hieronder vind je daarvoor 5 lekkere Verdejo wijn uit de supermarkt.

Nog op zoek naar een witte wijn voor vanavond (of vanmiddag)? Vind hier lekkere Verdejo wijn uit de supermarkt >

Wij zeggen: zet die goed gevulde borrelplank klaar en haal die wijnglazen maar alvast uit de kast, want het is tijd om eens flink te gaan wijnen – en wel met de volgende smaken in je glas. Hier komen ze! Vind hier lekkere Verdejo wijn uit de supermarkt:

Mesta Organic Verdejo (Albert Heijn)

Behalve fris en fruitig Smaakt deze spaanse wijn ook vol en kruidig. Daardoor past hij perfect bij pittige tapas, paella en veel Hollands lekkers.

Prijs: €4,99
Land: Spanje
Streek: La Mancha
Smaak: fris en droog
Koop deze verdejo wijn van de ah hier >

Murviedro (Jumbo)

Deze fruitige en kruidige witte wijn is verfrissend en aromatisch met de smaak van exotisch fruit. Schenk hem als borrelwijn of bij pasta met schelp- of schaaldieren. Ook lekker bij salades of gerechten met venkel.

Prijs: €3,69
Land: Spanje
Streek: Castilla
Smaak: fris en droog
Koop de witte wijn hier >

Meer wijn tips? Vind hier de lekkerste witte wijnen van de Albert Heijn >

Rueda Verdejo (ALDI)

Deze witte wijn van de Aldi heeft een opwekkend en lekker fris aroma met nuances van anijs en citrus. Hij heeft een droge, volle smaak met een fris limoentje op het einde.

Prijs: €3,99
Land: Spanje
Streek: Rueda
Smaak: fris, fruitig en droog
Koop deze verdejo wijn hier >

Sol y Nieve Rueda Verdejo-Viura (Albert Heijn)

Dit is een pittige wijn die, vooral als het warm is, rechtstreeks vanuit de koelkast top smaakt. Perfect om zo te drinken, tijdens de borrel of bij frisse salades.

Prijs: €5,29
Land: Spanje
Streek: Rueda
Smaak: fris en droog
Koop deze verdejo wijn hier >

Rueda Verdejo Viura (Lidl)

Wij hebben rueda’s geproefd die duurder waren maar echt minder lekker. Deze witte wijn is zacht met limoen en een wit pepertje. En dat allemaal voor minder dan vier euro!

Prijs: €3,99
Land: Spanje
Streek: Rueda
Smaak: fris en fruitig
Koop de witte wijn hier >

En, welke van deze witte Verdejo wijn uit de supermarkt haal jij als eerste in huis?