H

HENDRICK’S OPENT POP-UP BAR ÉN HAALT KOMKOMMERSPELEN NAAR NEDERLAND

hendrick pop-up bar - hendricks gin - komkommerspelen

Het EK voetbal? Die kansen hebben we verkeken. De Olympische Spelen? Spannend, maar het kan meeslepender. Deze zomer kunnen we namelijk reikhalzend uitkijken naar hét sportevenement van het jaar: De Nationale Komkommerspelen van Hendrick’s Gin. Is jouw gevoelige komkommersnaar geraakt? Wacht maar tot je de rest leest.

Hendrick’s Pop-up Bar

Eeuwenlang werden de Komkommerspelen enkel beoefend werd binnen de ommuring van het Gin Palace van Hendrick’s Gin, in het Schotse kustdorpje Girvan. Grootheden in de komkommersport kwamen hier jaarlijks samen om hun komkommerkrachten te meten in ongewone uitdagingen. Eeuwen later, in 2021, treedt het bijzondere kampioenschap en zijn markante pop-up bar voor het eerst naar buiten. In Amsterdam.

G&T fans opgelet: noteer 23 & 24 juli in je agenda voor een competitief potje komkommerspelen én de bijbehorende drankjes. Hendrick’s kennende wordt het een bijzondere boel waar je zeker bij wil zijn. Reserveren voor de pop-up bar én kwalificeren voor de kampioenschappen kan via NationaleKomkommerspelen.nl

De komkommerspelen

Je vraagt je nu ongetwijfeld af wat je kunt verwachten bij deze bijzondere kampioenschappen. Wie waagt en misschien wint gaat in 6 verschillende proeven en uitdagingen de strijd aan – alleen of samen met een teamgenoot.

Wat valt er te winnen?

De drie sterkste deelnemers gaan er met de prijzen vandoor. Wie als kampioen uit de bus komt viert deze victorie met een overnachting in Hotel Pulitzer Amsterdam inclusief diner in Jansz. en cocktails in Pulitzer’s Bar.

De plekke twee en drie toasten respectievelijk op hun succes met een diner t.w.v. €200 bij Branie of een cocktailavond t.w.v. €100 in Bar Mokum. Kijk, daarvoor durven wij wel een poging te wagen. Reserveer hier een plek in de pop-up bar >

En, met wie ga jij de uitdaging in de Hendricks pop-up bar aan?!

CategoriesDrankje doen