V

VEGAN SUSHI ETEN IN AMSTERDAM DOE JE HIER

vegan sushi - vegan sushi amsterdam - vegan restaurant - veganistische sushi

Steeds meer mensen worden geïnspireerd door de veganistische lifestyle. Het is goed voor de wereld en niet te vergeten: ook voor jezelf. Wil je wel vegan eten maar kan je sushi echt niet opgeven? Dan is er nu dé uitkomst waar je op wachtte: veganistische sushi. Hier vind je waar je moet zijn voor de lekkerste en 100% plantaardige sushi.

Vind hier waar je kunt genieten van de beste vegan sushi in Amsterdam > Veganistische sushi

Tot voor kort kon je als veganist niet veel meer krijgen in sushi restaurants dan de standaard avocado en komkommer maki. Bij OKO Cultural Melting Point hebben ze daar verandering in gebracht. In dit sushi restaurant in Amsterdam hier kun je namelijk sushi bestellen met tofoe, zoete aardappel en vegan roomkaas – om maar even een paar voorbeelden te noemen.

Het concept is bedacht door Claudia Deken. Zij organiseerde hiervoor al meerdere tijdelijke evenementen waar mensen de plantaardige sushi konden proeven. Maar vanaf nu kan je zes avonden per week standaard sushi krijgen bij OKO.

Je kunt iedere dag, behalve woensdag, vanaf vijf uur alle heerlijke plantaardige sushi creaties komen proeven. Een aantal van deze heerlijke rolls zijn de Pak Choi Nigiri, de Amsterdam Truffle Roll (met miso, spinazie, komkommer, mango en vegan truffel kaas saus) en de Pinky Winky Roll (met gekarameliseerde ui en tempeh). Als dat niet goed in de oren klinkt?

10 x de lekkerste vegan restaurants voor lunch en diner in Amsterdam vind je hier >

OKO

Je kan dus van deze vegan sushi genieten in het restaurant OKO. Naast de sushi serveren ze ook allerlei andere heerlijke gerechten. Ook goed om te weten: overdag kun je er ontbijten en brunchen. Ze serveren tevens niet-veganistische gerechten zoals hun specialiteit: de vegetarische Poolse Dumpling.

Daarnaast organiseert OKO ook nog eens verschillende activiteiten. Zo kun je hier bijvoorbeeld een schilderles volgen, aan yoga doen of in gesprek gaan met de Extinction Rebellion, een internationale, sociale beweging die verzet gebruikt in protest tegen klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. Interessant, niet waar?

Google Maps: Admiraal de Ruijterweg 331
OKO Cultural Melting Point >

Met wie schuif jij binnenkort aan om deze vegan sushi te proeven?

Pssst. Thuis zelf veganistisch koken? Hier vind je de lekkerste recepten >

CategoriesFijne Foodspots