V

VEGAN LUNCH & DINER BIJ MEATLESS DISTRICT

Vegan lunchen in Amsterdam // vegan dineren in amsterdam

Begonnen met hun eerste locatie aan de Bilderdijkstraat en inmiddels uitgebreid met een locatie op de Van Woustraat in de altijd gezellige Pijp. Meatless District: met 100% veganistische keuken, seizoensgebonden gerechten en prachtig interieur. Wij zijn fan!

Op de nieuwste locatie van het 100% plantaardige restaurant kunnen ze twee keer zoveel mensen kwijt. En dat is maar goed ook, want er moeten helaas veel mensen ‘weggestuurd’ worden bij de vaak volle locatie op de Bilderdijk in Oud-West. Deze kunnen vanaf nu op de fiets stappen richting de Pijp, om daar in een dito knappe locatie te genieten van vegan pleasures.
Want net als op de Bilderdijkstraat heeft het restaurant een industriële look en feel, dat geïnspireerd is op het New Yorkse Meatpacking district. Marmeren tafeltjes worden afgewisseld met donkergroen lood en een zwart/witte stippeltjesvloer. En goed om te weten: in de zomer verschijnt er een terrasje voor de zaak.

Als je binnen zit, kun je in de open keuken meekijken hoe de (chef-)koks met passie de veganistische gerechten bereiden: altijd vers, indien mogelijk biologisch en zelfgemaakt.

10 x lekker en gezond afhalen in Amsterdam >

Meatless District Amsterdam // Vegan lunchen Amsterdam // Vegan restaurant

Meer vegan restaurants in Nederland vind je hier >

Onze favoriet: de Barbacoa Bowl met pulled Jackfruit, salsa, avocado en mais. Heel veelzijdig in smaak, met frisse tinten en de jackfruit waarvan je – als je niet beter zou weten – direct zou geloven dat het pulled chicken is.

Liever thuis genieten van de maaltijden van Meatless District? Dan kan. Zij bezorgen via Uber Eats (West & Zuid) en Thuisbezorgd (Zuid/Centrum). Daarnaast zijn er plannen om een Deli te openen in het pand op de Van Woustraat, zodat je ook voor een snelle to go kan krijgen.

Meatless District
Bilderdijkstraat 65-67 hs (Old West) Amsterdam
Phone: (+31) 020-7220804
E-mail: hello@meatlessdistrict.com

Van Woustraat 189-191 hs (De Pijp) Amsterdam
Tel: (+31) 020-8464897
E-mail: hello@meatlessdistrict.com

Dit vindt jij misschien leuk..

 

CategoriesFijne Foodspots