Palazzzo Amsterdam
C

COMPLETE AVOND UIT BIJ DINNERSHOW PALAZZO AMSTERDAM

Palazzo, de rondreizende dinnershow die zes jaar geleden voor het laatst in Nederland te bekijken was, is dit jaar voor de tiende editie terug naar Amsterdam gekeerd. Ditmaal met  sterrenchef Joris Bijdendijk als culinair hoofd van de extravagante show.

Voor wie een écht spectaculaire avond uit wil, is een avondje Palazzo een goed idee. We willen niet te veel verklappen, want het onwetende is juist wat de show zo leuk maakt. Maar: denk hysterische hosts, hectische show-elementen, talentvolle artiesten en enthouasiast publiek, die zich allen verzalemen in een tent.

Elegante Spiegeltent

Niet zomaar een tent, maar een klassieke en elegante spiegeltent met ontelbare lichtjes die vonkelen in de vele spiegels en glas-in-lood ramen. De tent is aangekleed met verfijnde accessoires van brokaat en zijde, en het imposante Jugendstil-interieur voert je terug naar lang vervlogen tijden.

In de 19e eeuw fungeerde de tent al als mobiel danspaleis. Week in, week uit werd de spiegeltent opgezet in weer een andere stad. Het mobiele danspaleis was toen al populair en had een uitstraling die zowel luxueus als behaaglijk was. Ook in de huidige tent heb je alles behalve het idee dat je in een tent zit te dineren. En dat is nou precies wat de avond zo bijzonder maakt!

Palazzo AmsterdamPalazzo Amsterdam // Dinnershow Amsterdam

In de voetsporen van..

Bijdendijk, chef-kok van restaurant Rijks, treedt met het nieuwe Palazzo avontuur in de voetsporen van Ron Blaauw, Herman den Blijker, Robert Kranenborg en Cees Helder. Dat doet hij met een verfijnd en tegelijk niet te complex viergangenmenu.

En terwijl gerechten als gebakken langoustinestaartmet lijnzaadsalade op het linnen verschijnen, moet je vooral niet vergeten om je heen te kijken. Tijdens de dinnershow valt overal wat te zien. Magie, acrobatiek, cabaret, live muziek en nog veel meer. It’s a beautiful mess.

Kaarten voor Palazzo kun je vanaf €105 aanschaffen en boek je tot en met 3 maart 2019. Weer er dus snel bij als je de dinnershow wil meepakken!