8

8 x DE BESTE AFHAAL TOKO’S VAN AMSTERDAM

toko amsterdam - toko's amsterdam - afhalen amsterdam - afhaal restaurant amsterdam - indonesisch eten amsterdam - tokos amsterdam west - indonesische toko amsterdam

Heb je geen zin om te koken en wil je gewoon iets lekkers afhalen of laten bezorgen? Bij de toko haal je vaak de lekkerste gerechtjes voor een zacht prijsje. Hieronder vind je de beste toko’s van Amsterdam voor jouw take away maaltijd.

Op zoek naar een goede toko in Amsterdam? Hier vind je 8 toko tips > 

Toko Joyce 

Bij deze toko in Amsterdam-Noord is hier een ruime keuze aan verschillende soorten Indonesische gerechten zoals rundvlees, kip, varkensvlees, vis en vegetarisch. Geroemd is Toko Joyce om zijn ikan’s (gebakken makreel in verschillende sauzen).
Google Maps: Nieuwmarkt 38 // Waterlandplein 256, Amsterdam
Toko Joyce >

Indo Jaya 

Indo Jaya is een tafhaalcentrum met traditionele Indonesische gerechten, koekjes en snacks. Deze gerechten en snacks zijn niet meer weg te denken uit hun assortiment en alle producten worden dagelijks vers bereid, met de beste ingrediënten.
Google Maps: Van Woustraat 141, Amsterdam
Indo Jaya > 

10 x Aziatische supermarkten in Amsterdam >

 

Toko Muji 

Bij deze toko in Amsterdam-Ppst vind je originele en heerlijke Indonesische/Oost Javaanse gerechten. Zij maken hier bijvoorbeeld zelf boemboes met verse ingrediënten, zonder ve-tsin of ander geur- en smaakstoffen. De keuze is hier reuze, dus check van te voren alvast even hun menu online!
Google Maps: Eerste Oosterparkstraat 193, Amsterdam
Toko Muji >

Toko Makassar

Hier hebben ze een groot assortiment aan Indische producten, maar daarnaast ook verschillende Thaise, Chinese, Japanse en Surinaamse producten. Naast deze producten, staat Toko Makassar vooral bekend om hun Indische snacks en gerechten. Al deze gerechten en snacks worden in eigen keuken bereid en de snacks worden allemaal dagelijks vers gebakken.
Google Maps: Sam van Houtenstraat 35, Amsterdam
Toko Makassar > 

toko amsterdam - toko's amsterdam - afhalen amsterdam - afhaal restaurant amsterdam - indonesisch eten amsterdamBron: Toko Makassar // afhalen // afhaal eten // afhalen restaurant // indonesisch restaurant // indonesisch eten //

 

Toko Kok Kita 

Deze populaire toko in Amsterdam-Zuid is al jaren een bekende plek voor authentieke Indonesische maaltijden, snacks en specialiteiten. Een complete avondmaaltijd kost slechts €5,50 en deze kun je uitbreiden met allerlei Indonesische lekkernijen. Daarnaast bieden ze in hun winkel veel oosterse producten en ingrediënten uit de Indonesische keuken. Let wel: je staat hier vaak in de rij.
Google Maps: Amstelveenseweg 166, Amsterdam
Kokkita > 

iBoenda

iBoenda is een authentieke Indonesische afhaalrestaurant, cateringbedrijf en bezorgservice met meerdere locaties in Amsterdam. In 2010 nam de eigenaresse het hef in eigen handen om haar dagelijkse kookkunsten te delen met de buitenwereld. De keuken is Oost-Javaans, een beetje zoetig maar zeker ook pittig.
Google Maps: De Clercqstraat 65 // Vijzelgracht 47 // Tussenmeer 73, Amsterdam
iBoenda >

10 x lekker (en gezond) afhalen in Amsterdam doe je hier >

Tjin’s Toko 

Bij Tjin’s Toko zijn ze gespecialiseerd in levensmiddelen uit Amerika, Mexico en Azië. De meeste producten die ze in hun fysieke winkel hebben zijn ook te bestellen in hun webwinkel. In de fysieke winkel kun je genieten van Surinaamse broodjes, snacks en maaltijden die ze zelf in eigen keuken hebben bereid.
Google Maps: Eerste van der Helststraat 64, Amsterdam
Tjin’s Toko > 

Toko Ramee

Al meer dan vijftig jaar is dit een goed adres voor iedereen die van het goede, ouderwetse Indische en Chinees-Indische eten houdt. Je vindt bij hun ouderwets lekkere Indonisische gerechten uit eigen keuken, variërend van een complete rijsttafel tot gado-gado. Ook kun je hier terecht voor hartige hapjes en zoetige snacks.
Google Maps:  Ferdinand Bolstraat 74, Amsterdam
Toko Ramee >

Bij welke van deze toko’s ga jij binnenkort een heerlijke maaltijd halen?

CategoriesFijne Foodspots