L

LOVE ON AIR: DEZE TV STELLEN ZIJN IN HET ECHT OOK EEN KOPPEL

tv stellen in het echt ook een koppelbekende koppels - Erik de vogel en Caroline de Bruijn - Kit Harington en Rose Leslie - Harry Styles en Olivia Wilde - Blake Lively en Ryan Reynolds - Natalia Dyer en Charlie Heaton

Soms vliegen de vonken niet alleen op het witte doek er vanaf. Maar slaan de vlinders ook buiten de set toe. Zoals bij deze bekende koppels! Deze 6 x tv stellen zijn in het echt óók een koppel.

Wist je dat sommige beroemdheden niet alleen op het scherm een perfect stel vormen? Deze tv stellen zijn in het echt ook een koppel >

Caroline de Bruijn en Erik de Vogel

Het stel dat heel Nederland kent: Caroline de Bruijn en Erik de Vogel oftewel Janine en Ludo uit GTST. Hoe ze in de serie letterlijk hun weg slaan door goede en slechte tijden, kunnen ze in het echte leven (ook) al 22 jaar geen genoeg van elkaar krijgen.

kijktips nodig? Hier vind je Girls Who’s Netflix tips >

Ashton Kutcher en Mila Kunis

Op de set van That 70’s show deelde Mila haar allereerste zoen met Ashton in 1998. Toch, was het geen liefde op het eerste gezicht. Ruim 14 jaar later werden de twee officieel een koppel. Ondertussen zijn ze al getrouwd en hebben ze twee kinderen: Wyatt & Dimitri. Best romantisch toch?

Harry Styles en Olivia Wilde

Ondanks de film ‘Don’t Worry Darling‘ nog niet in de bioscoopzalen te zien is – verwachting is september 2022 – weten we één ding al wel. Tegenspelers Harry Styles en Olivia Wilde zijn niet alleen op het doek dol op elkaar!

Blake Lively en Ryan Reynolds

Gossip Girl actrice Blake Lively en Deadpool acteur Ryan Reynolds zijn momenteel één van Hollywoods meest geliefde powerkoppels. We kijken graag hoe ze elkaar eindeloos trollen op sociale media en elkaars verschillende projecten steunen op de rode loper. De twee ontmoeten elkaar op de set van Green Lantern, maar werden uiteindelijk verliefd een aantal jaar later tijdens een dubbeldate. Cute!

tv stellen die in het echt ook een koppel zijn
Bekende koppels – Erik de vogel en Caroline de Bruijn – Kit Harington en Rose Leslie – Harry Styles en Olivia Wilde – Blake Lively en Ryan Reynolds – Natalia Dyer en Charlie Heaton

Natalia Dyer en Charlie Heaton

Onze favoriete koppel uit de Upside Down Nancy Wheeler en Jonathan Byers, oftewel Natalia Dyer en Charlie Heaton, zijn ook in het echte leven een koppel. Sinds het eerste seizoen van Stranger Things tot de dag van vandaag, brengen ze elke minuut samen door: op de set en daarbuiten.

Ook leuk! 10 (nuttige) dingen om te doen tijdens het tv kijken >

Kit Harington en Rose Leslie

In de reeks tv stellen die in het echt een koppel zijn kunnen Kit en Rose, beter bekend als Jon Show en Ygritte uit Game of Thrones, niet ontbreken. Vanaf het begin van de serie gingen er al geruchten dat de twee de liefde vonden, maar pas in 2016 maakte de sterren het officieel bekend aan de wereld op de rode loper van de Olivier Awards.

En, wie zijn jouw favoriete tv stellen die in het echt óók een koppel zijn?

CategoriesChill