doen tijdens het tv kijken - leuke dingen om te doen thuis - leuke dingen om te doen tijdens het tv kijken - activiteiten tijdens het tv kijken - doen tijdens een serie - doen tijdens een film - doen tijdens Netflix -
1

10 NUTTIGE DINGEN OM TE DOEN TIJDENS HET TV KIJKEN

Soms wil je heerlijk onproductief een serie of filmpje kijken op de bank, en daar is natuurlijk niets mis mee. Maar soms wil je de televisie als achtergrond geluid aan hebben, terwijl je een andere activiteit aan het doen bent. Hier vind je 10 x (nuttige) dingen om te doen tijdens het tv-kijken. En nee, scrollen op social media telt niet mee!

Hier vind je 10 x (nuttige) dingen om te doen tijdens het tv kijken >

1. Maak een schildering

Of je nu kiest voor schilderen uit de vrije hand, op een doel of schilderen op nummer: het kan allemaal tijdens het tv kijken. Dus laat je innerlijke Picasso maar naar boven komen en leef je uit met je verf en kwasten.

Ook leuk! 51 x originele tips om je verveling tegen te gaan >

2. Doodling

Pak je favoriete pennen en schetsboeken maar uit de kast, want doodling is de perfecte manier om in contact te komen met creatieve kant tijdens het tv-kijken. Of je nu gewoon wilt schetsen, geometrische vormen wilt tekenen of wilt leren kalligraferen: er zijn genoeg manieren om je pen op papier te krijgen en je hersenen te activeren.

3. Stretch je lichaam

Als je toch voor de televisie zit, kun je net zo goed gebruik maken van de tijd. Rol na de sportschool je yoga mat voor de televisie uit, zet je favoriete komedie op en doe een fijne stretchsessie. Dit is waarom stretchen zo belangrijk is >

waarom stretchen na training - stretchen goed of slecht -

4. Maak je make-up kwasten schoon

Er is één ding waar we het allemaal over eens zijn: het schoonmaken van onze make-up kwasten is een vervelende taak. Maar wat als je het integreert tijdens een bingewatch sessie van je favoriete serie. Niet alleen zal je erachter komen wat er gebeurt na de cliffhanger van vorige aflevering, ook zal je huid blij zijn de volgende keer dat je make-up gebruikt!

5. Vouw je was op

Iets nuttigs doen tijdens het tv kijken? Wat dacht je van de was opvouwen die je, heel misschien, iets te lang hebt opgestapeld in je was kamer of op de stoel in je slaapkamer. Vouw je truien, shirts en paar je sokken terwijl je favoriete serie op de achtergrond aanstaat. Je zult je daarna veel beter voelen!

15 x Leuke tips om te doen op een druilerige dag >

6. Doe je skincare voor de televisie

We hebben niet altijd zin om onze skincare routine toe te passen voor het slapen gaan. Daarom tipt Girls Who: breng de huidverzorging mee naar de huiskamer en stoom, reinig, hydrateer je gezicht tijdens het tv kijken.

7. Haken of breien

De perfecte activiteit om te doen tijdens het tv kijken? Iets wat je kunt doen op automatische piloot. En, laat haken of breien nu net een eenvoudige, vredige hobby zijn waarbij je gedachten makkelijk kunt afdwalen terwijl je iets moois produceert. Dus haal je breinaalden, gekleurde wol of haakpakketten maar uit de kast en maak er iets moois van!

8. Meld je af voor nieuwsbrieven

Niets irritanter dan iedere dag een nieuwsbrief van bedrijf X waar je helemaal niets (meer) mee hebt. Een goede taak tijdens het tv kijken: schrijf je uit! Onderaan iedere ongewenste mail of reclame kun je je via ‘afmelden/unsubscribe’ uitschrijven en ontvang je geen oninteressante mails meer.

9. Geef jezelf een manicure

Onderbreek het tv kijken met het doen van je nagels. Zo zien je handen – en voeten – er niet alleen fris uit. Doordat je niet om de zoveel tijd naar de nagelstudio hoeft, bespaard het je ook een hoop geld en tijd. Een win-win situatie als je het ons vraagt!

Friday fun! 15 x leuke activiteiten op vrijdagavond >

10. Plan en boek je volgende vakantie

Onze allergrootste hobby is toch wel het plannen van een reisje. Het is namelijk altijd leuk om een trip in het vooruitzicht te hebben. En, vaak is de voorpret bijna net zo leuk als de trip zelf. Wat ons betreft, is het plannen en boeken van een volgende trip een perfecte activiteit om te doen tijdens het tv kijken.

En, wat voor nuttige dingen ga jij voortaan doen tijdens het tv kijken?

CategoriesChill