5

5 x TURKSE SUPERMARKTEN IN AMSTERDAM

turkse supermarkten amsterdam - turkse supermarkt in amsterdam - turkse supermarkt - buitenlandse supermarkt - buurtsuper - buurt supermarkt

Bij Girls Who houden we ontzettend van het ontdekken en verkennen van nieuwe smaken uit andere landen.  Zo zijn wij ook dol op de smaken uit de Arabische keuken. De lekkerste ingrediënten voor hun gerechten haal je bijvoorbeeld in een Turkse supermarkt, waar je altijd met een volle boodschappentas vertrekt. Hier vind je 5 x Turkse supermarkten in Amsterdam. 

Op zoek naar nieuwe smaken? Bij deze 5 Turkse supermarkten in Amsterdam scoor je allerlei lekkernijen voor thuis >

Aslan

Het doel van deze supermarkt is om verse en gezonde producten toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijke groep. Dik of dun, rijk of arm. Ze stemmen hun assortiment af op de wensen van zijn klanten. En als ‘de grote baas’ een klant met boodschappenlijstje ziet, dan wordt dat ‘afgepakt’ en komt het te hangen bij de verzameling op het prikbord.

Sahan

Deze Turkse supermarktketen begon dertig jaar geleden vanuit een kofferbak in Rotterdam. Nu telt het familiebedrijf meerdere vestigingen en vind je er ook een in de Oostpoort. Bij Sahan staan de klanten, samenwerking, culturele tradities en milieu allemaal centraal. Dit in combinatie met allerlei mooie producten maakt het tot een van de toppers in Amsterdam.

Ook lekker! Vind hier 10 Aziatische supermarkten in Amsterdam >

Emre Supermarkt

Deze Turkse supermarkt begon als een groente winkel aan de Sam van Houtenstraat in Amsterdam, maar inmiddels is het gegroeid tot een grote supermarkt. Dit is zonder twijfel een van de supermarkten met het meest diverse (etnische) assortiment in Amsterdam-West.

Helal Buurtsuper

Bij Helal Buurtsuper op de Pretoriusstraat in Oost is het multiculturele karakter van de buurt terug te zien in het grote aanbod van groente en fruit. Wil je een lekker (vegetarisch) recept maken en ben je nog opzoek naar lekkere en verse groenten? Ga dan zeker even langs bij deze buurtsuper.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helal Buurtsuper (@helalbuurtsuper)

Supermarkt Toubkal

Wil je de lokale buurtsuper een keer steunen in plaats van de grote supermarktketens? Bij deze supermarkt op de Hudsonstraat in West vind je allerlei lekkere en super verse producten. Wil je eens iets nieuws proberen? Laat het aardige personeel je helpen!

En, bij welke van deze Turkse supermarkten in Amsterdam haal jij binnenkort je boodschappen?

CategoriesFijne Foodspots