T

TRAVEL BUCKETLIST: SLAPEN TUSSEN DE OLIFANTEN

slapen met olifanten - slapen tussen de olifanten - anantara thailans

Gevalletje bucketlist eerste klas: slapen tussen de wilde dieren. In Thailand is het mogelijk, bij dit resort ga je slapen en word je wakker naast voorbijlopende olifanten.

Slapen tussen de olifanten

Het prachtige Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort in Chiang Rai bedacht het concept van ‘slapen tussen de olifanten’ en bouwde ‘bubbels’ in het park. Zoals op de foto te zien zijn ze bijna geheel doorzichtig en kun je makkelijk naar de wilde dieren gluren. Het kan dus zomaar zo zijn dat je wakker wordt door een slurf die je ‘huisje’ aantikt.

Dieren loeren! 14 x livestreams in de natuur >

Geen zorgen om aangevallen te worden door de grote dieren. Je huisje is beschermd door een houten veranda. Daarnaast lopen er geen wilde olifanten rond. Ze zijn gered uit verschillende delen van het land en terug gebracht naar de veilige natuur, hier in de omgeving. Volgens het resort zijn er nu maar liefst 60 olifanten ‘die hun rust hebben gevonden’ op het terrein.

olifanten FEM FEM

Walking With Giants

Gasten die deze travel bucketlist boeken kunnen tijdens hun verblijf meer te weten komen over de prachtige beesten, tijdens een van de Walking With Giants-tours. Samen met een dierenarts, een bioloog en de olifanten maak je een wandeling om te leren over hoe deze intelligente wezens denken en zich gedragen. Uiteraard doe je dat op een manier waarop de olifant er geen last van ervaart.

Prijskaartje

Wie tussen de olifanten wil slapen in de doorzichtige bubbel moet daar wel even voor sparen: je betaalt er €522 per nacht voor. Daarvoor krijg je wel een ervaring die je nooit de nimmer zal vergeten. #goals.

CategoriesAzië