1

10 x TOFFE HOTELS IN UTRECHT

utrecht - utrecht hotels - hotel in utrecht - leukste hotels utrecht - overnachten utrecht

Utrecht is één van de grootste steden van ons landje waar zat te doen is. Je kunt er makkelijk een heel weekend vullen. Op zoek naar een leuke overnachting in de Domstad? Vind hier 10 x leuke, bijzondere hotels in Utrecht.

Check hier 10 x toffe hotels in Utrecht >

1. BUNK

Slechts 400 meter van het Centraal Station: BUNK Hotel Utrecht. Aan het water staat de getransformeerde kerk waar je in hartje Utrecht kunt overnachten. Een unieke locatie die zeker niet op je lijstje mag missen!
Bekijk het hotel hier >

BUNK Hotel Utrecht

2. The Nox Hotel

Stap binnen in het unieke 17e eeuwse pand op steenworp afstand van de Dom. In dit boutique hotel ontsnap je even en ben je in een wereld vol luxe, service en internationale allure. De kamers zijn heel strak en in de donkerblauwe tinten van een heldere nacht.
Check hier The Nox Hotel Utrecht >

The Nox Hotel Utrecht

31 x Toffe activiteiten & tips in de Domstad >

3. The Anthony Hotel

Het moderne stadsleven vervangen door de antieke sferen in het kloosterportaal van The Anthony Hotel. Royale kamers en lofts in het midden van de stad, met brasserie MONK in het hotel – perfect voor een diner aan huis.
Bekijk het hotel hier >

4. Simple.

Ook dit hotel is dichtbij het hart van de stad, de Domtoren. Dit keer een 18e eeuws pand waarin hotel, bar en restaurant gevestigd zitten. Er zijn elf design suites en het menu wisselt elk seizoen – reden genoeg om vaker terug te komen.
Check Simple. Utrecht hier >

Simple.

5. Brass

Brass hotel en restaurant is gevestigd aan een andere parel van de Domstad: Janskerkhof. Een uitstekende locatie vanwaar je zo bij de beste plekjes van de stad bent. Daarnaast liggen de terrassen aan je voeten.
Bekijk Brass hier >

10 x Vegan restaurants in Utrecht voor lunch en diner >

6. Grand Hotel Karel V

Een hotel met een geschiedenis waar je u tegen zegt. Het klooster werd in opdracht in 1348 gebouwd. Keizer Karel V woonde in 1543 hier de vergadering van de Orde van het Gulden Vlies bij, waardoor het hotel naar hem genoemd is. En het hotel doet de naam eer aan.
Bekijk Grand Hotel Karel V hier >

7. ZIES

Een uniek boutique hotel met de beste smaken van Mediteraanse keuken in het restaurant. Het hotel zit aan het randje van het centrum, waardoor het ietsje rustiger is, maar je bent overal zo en je hebt de beste terrassen op loopafstand. Daarnaast is Netflix, vers fruit en een ontbijtmandje inbegrepen!
Check ZIES hier >

Weekendje Utrecht? De de Street Art Speurtocht >

8. Court Hotel

In de oude rechtbank van Utrecht zit tegenwoordig het Court Hotel. Dit hippe boutique hotel heeft bijzondere kamers met gevoel voor eigentijds design, maar met behoud van mooie oude stijlelementen. Enkele kamers zitten zelfs aan de gracht goals!
Bekijk Court Hotel hier >

9. UKI-Hotel

Het UKI-Hotel is een eenkamerhotel gevestigd in een historische werfkelder. Een unieke plek om de historische binnenstad van Utrecht te ontdekken, terwijl je op de werf voor de kelder direct aan de gracht, in de zon, de bootjes op de Oudegracht voorbij ziet varen. Heerlijk!
Check UKI-Hotel hier >

10. Mother Goose

Elke review zegt het: je voelt je meteen thuis bij Mother Goose. Het hotel in Utrecht bevindt zich in een historisch stadskasteel. Elke etage heeft een eigen kleurthema en een aantal kamers hebben een spectaculair uitzicht op de Dom.
Bekijk Mother Goose hotel hier >

En, bij welke van deze toffe hotels in Utrecht boek jij je volgende overnachting?

CategoriesNederland