T

TORRENT SITES: DIT ZIJN DE 10 BESTE OM FILMS & SERIES TE DOWNLOADEN

torrent sites - torrent websites - torrent site - beste torrent sites - the pirate bay

Geen geduld om te wachten op die allernieuwste serie? Of wil je een film kijken die niet in Nederland beschikbaar is? Torrent sites kunnen de uitkomst bieden. Maar welke torrent sites werken nou écht goed? Deze 10 behoren tot de populairste van de wereld. Hier vind je de 10 beste torrent sites van dit moment!

Vind hier het lijstje met de beste torrent sites >

Belangrijk: wil je films of series downloaden op onderstaande sites, dan is het belangrijk eerst VPN voor torrents te downloaden. Daarover onderaan het artikel meer!

10. Tamil Rockers

Ben je fan van Bollywood films, dan is dit de website voor jou. Daarnaast is ook het aanbod van de nieuwste Engelse films hier heel groot.
Vind de website hier > 

9. Fitgirl Repacks

Deze site is een heel andere torrentsite dan de rest in de lijst. Ze brengen namelijk zo klein mogelijk gemaakte versies van populaire games uit. De torrents van deze ‘groep’ zijn, naast hun eigen site, ook op andere sites te vinden.
Vind de site hier > 

8. Limetorrents.cc

Limetorrents wordt steeds populairder, de reden hiervoor is dat je op de site niet doodgegooid wordt met allemaal irritante reclame banners. Er is geprobeerd limetorrents te blokkeren, maar ze zijn gewoon verhuisd naar een nieuw domein.
Hier vind je de website > 

Ook handig! Vind hier 6 tips om jouw online privacy te beschermen >

7. Eztv

Eztv is al jaren een van de populairste release groepen die nieuwe tv series online zet. De huidige site is alleen niet de originele groep, want er is een vijandelijke overname geweest in 2015. De releases van deze groep worden daarom ook op veel andere torrent sites geplaatst.
Vind de website hier > 

6. Torrentz2

Torrentz.eu was een een lange periode een van de populairste torrent sites, tot deze werd gesloten in 2016. Al snel kwam daar Torrentz2: een metazoekmachine die torrents zoekt op de andere populaire sites.
Vind de torrent site hier > 

5. Nyaa.si

Nyaa.si is de place to be voor alle mensen die van anime (Japanse animatie) houden. Vorig jaar is Nysaa nog van het internet gehaald, maar ze zijn sinds 2018 terug op een nieuw domein.
Hier vind je deze torrent website > 4. RARBG

RARBG is de torrent site voor wie meer geeft om kwaliteit dan kwantiteit. De site is alweer sinds 2008 online en bestaat dus al een hele lange tijd!
Vind de site hier >

3. 1337X

Deze website is pas de laatste jaren erg populair geworden. Het ontwerp van de website is lekker strak en overzichtelijk. Daarnaast zijn er gelukkig ook veel minder vervelende reclames.
Hier vind je de torrent site >

Ook leuk! Dit zijn de meest bekeken series, docu’s en films op Netflix >

2. YTS.lt

YTS en YIFY waren ooit een populaire ‘release groep’. Ze waren meestal de eerste met een goede versie van de nieuwste films. De originele groep is alleen gestopt en een andere groep heeft de plaats ingenomen op het domein.
Vind de website hier >

1. The Pirate Bay

The Pirate Bay is al sinds 2003 online en is altijd de belangrijkste torrent site geweest. Er is vaak geprobeerd om de site uit de lucht te halen, maar het lijkt onmogelijk om ze te stoppen. Er zijn vele proxies waar je terecht kan als het .org domein niet werkt. Er is ondertussen zelfs een offlineBay waarmee je niet eens meer internet nodig hebt om de torrents van TPB te downloaden.

Waarom VPN downloaden?

We gaven het in het begin van dit artikel al even kort aan, maar wil je gebruik maken van bovenstaande sites, dan is het installeren van VPN erg aangeraden (hier vind je een gratis VPN optie).

Het is belangrijk, omdat er met een VPN een soort ‘veilige schakel’ ingesteld wordt tussen jouw internetverbinding en het apparaat waarmee je gebruik maakt. Hierdoor is jouw IP-adres niet meer te herkennen en kun je onder andere een stuk veiliger internetten.

Een ander bijkomend voordeel van het gebruik van VPN is dat geografische blokkades wegvallen, waardoor je bijvoorbeeld ook toegang kunt krijgen tot het Netflix-aanbod in Amerika. En geloof ons, die is een stuk ruimer dan die van Nederland.

Welke van deze 10 beste torrent sites ga jij als eerste bezoeken voor de nieuwste series & films?

CategoriesChill