T

TOMPOUCHE BIER VAN HEMA EN LOWLANDER IS BACK IN STOCK

tompouce blond ale bier - tompouce bier hema - tompouce bier - tompouce ale - lowlander tompouce bier - lowlander hema bier - lowlander tompouce - bier met tompouce - crompouce - croissant tompouce

HEMA brengt samen met botanisch brouwer Lowlander een heuse Tompouce Ale uit – en het is precies wat je wil! Dit milkshake-style blond bier is gebrouwen met vanille en framboos. Benieuwd geworden? Hieronder vind je alles over de Tompouce Ale van Lowlander x Hema.

Op zoek naar een speciaal bier voor koningsdag? Vind hier alles over Tompouce Ale van Lowlander en Hema >

Waarom een tompouce bier?

De klassieke en bekende smaak van de HEMA tompouce is er een die bijna iedereen kent. Aan Lowlander de taak om deze herkenbare tonen te verwerken in een bier. En dat is zeker gelukt. Doordat de botanisch brouwer kruiden, specerijen en fruit toevoegt aan het brouwproces, ontstaan de meest uitgesproken smaakcombinaties.

De framboos geeft het bier een subtiel zoetje en een hint van fris fruit. De vanille draagt weer mooi bij aan de zachte, romige afdronk. De perfecte manier om van een tompouce te genieten zonder je vingers vies te maken.

Ook tof! Vind hier 10 leuke cadeaus voor bierdrinkers >

Lowlander Blonde Ale Tompouce

Het (speciaal)biertje is soepel, toegankelijk en perfect gelaagd in zoetheid. Zo heb je al het fijne van het populaire gebakje, vrolijk verpakt in een rozekleurig blikje. Een zomerse smaaksensatie die je niet wilt missen. De limited edition Tompouce Ale is vanaf nu verkrijgbaar via hema.nl en in bijna alle HEMA-filialen. Tip van ons: je zal er vanwege de beperkte oplage snel bij moeten zijn – zeker als je ‘m ook op Koningsdag koud wil hebben staan.

De perfecte tompouce snack

Heb jij het biertje niet weten te bemachtigen of zoek je nog naar de perfecte snack voor bij de Tompouce Ale? Dit jaar kun je op Koningsdag ook genieten van een ‘oranjecrompouce’. De lekkernij is bedacht door de eigenaresse van Bammetje Bakery in Utrecht. Daarnaast kun je sinds kort een echte tompouce donut vinden bij de Albert Heijn.

En, sta jij ook al te springen om dit vrolijke tompouce bier te kopen bij de Hema?