4

4 x TOFFE TINY HOUSES AAN ZEE

tiny house - tiny houses - tiny house aan zee - tiny house nederland - vakantie nederland - huis aan zee

Ze zijn ontzettend populair: Tiny Houses. Piepkleine huisjes met efficiënte indeling en een strak interieur. Die populariteit van deze slimme huisjes snappen wij wel: ze zijn vaak duurzaam en midden in hartje natuur te vinden. Een heerlijke get-away dus, om helemaal te ontspannen! En omdat een vakantie naar het buitenland dit jaar lastiger wordt, vind je hieronder vier Tiny Houses aan zee die jij kunt boeken. 

Hier vind je 4 x tips voor een Tiny House aan zee in Nederland >

1. Moderne Tiny House aan zee in Noord-Holland

Slapen aan zee, hoe ontspannen wil je het hebben? Op dit vakantiepark in Zandvoort staat ontspanning centraal, samen met natuur en avontuur. Je vakantiehuisje in de buurt van de Noordzee is voorzien van comfort en luxe en geeft je de mogelijkheid om je verstand even op 0 te zetten. Of je nu lekker wilt luieren aan het strand, een drankje wilt doen in een van de vele strandtentjes, of actief wilt zijn op het water; alles kan tijdens je verblijf in dit vakantiepark.
Hier vind je alles over deze Tiny House >

tiny house - tiny houses - tiny house aan zee - tiny house nederland - vakantie nederland - huis aan zee

Vind hier 8 redenen waarom jij moet logeren in een Tiny House >

2. Klein Strand House in Zeeland

Dit park heeft een hele fijne ligging, namelijk meteen achter het hoge duin. Na een klim het duin op heb je hier een prachtig uitzicht over de camping met huurcaravans en kampeerplaatsen. Ook kijk je uit over het Zeeuwse boerenland met pittoreske dorpjes en het strand. Dit lange strand behoort tot de schoonste stranden van Nederland. De perfecte plek om te relaxen, wandelen, zonnen en (kite)surfen.
Hier vind je alles over deze Tiny House >

3. Tiny Strandhuisjes in Noord-Holland

Vanaf deze strandhuisjes, gelegen aan de duinen op het strand, heb je super mooi uitzicht op zee. De strandhuisjes zijn een onderdeel van Vakantiepark Landal Beach Resort Ooghduyne. Het park heeft een perfecte ligging om het hele jaar door te genieten van de zee, het zandstrand en leuke Hollandse dorpjes/stadjes. Het heeft het park een eigen golf- en tennisbaan. Voor de sportievelingen zijn er hier allerlei mogelijkheden zoals een wandeling, surfen, zwemmen, kitesurfen of zeilen.
Hier vind je alles over deze Tiny House aan zee >

tiny house - tiny houses - tiny house aan zee - tiny house nederland - vakantie nederland - huis aan zee

 Vind hier 10 x andere toffe Tiny Houses in Nederland >

4. Eco Tiny House in Zuid-Holland

Deze tiny houses staan in de natuur, meteen aan het Grevelingenmeer, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Niet alleen de ligging is uniek, ook het feit dat de eco cottages volledig zelfvoorzienend zijn. De huisjes zijn met natuurlijke materialen afgewerkt en geïsoleerd met hennep, waardoor het huis altijd ekker warm is. De zonnepanelen op het dak voorzien je van de benodigde energie, het water bestaat deels uit regenwater.
Hier vind je alles wat je moet weten over deze Tiny House aan zee >

En, welke van deze Tiny Houses aan zee ga jij als eerste boeken? 

CategoriesNederland