L

LEUKE THEMA HOTELS IN NEDERLAND: 5 x TIPS

Leuke thema hotels in Nederland - Thema hotels in Amsterdam - Leukste thema hotels in Nederland

Ben je eraan toe om weer eens een gezellig nachtje weg te boeken, maar wil je het nét even anders aanpakken dan anders voor de verandering? Overweeg dan eens om één van alle leuke thema hotels in Nederland te boeken! Zo maak je je nachtje weg net even iets specialer, voor jezelf of als verassing voor een ander. Wij maakten dit lijstje met leuke thema hotels in Nederland, zodat je weet welke de moeite waard zijn om te boeken: dit zijn 5 x onze tips!

Op zoek naar leuke thema hotels in Nederland? Hier lees je meer >

Leukste thema hotels in Amsterdam

1. Thema hotel in Amsterdam RAI: Nhow Hotel

Bij het Nhow Hotel in Amsterdam waan je je in Zuid-Oost Azië, maar verblijf je midden in Amsterdam, dichtbij de RAI. Druk behang, allerlei excentrieke kleuren en bijzondere meubels, je weet niet waar je moet kijken in de prachtige kamers van dit thema hotel in Amsterdam. Het gebouw staat dan ook “symbool voor de culturele mix die de stad altijd al heeft gehad”. Aanrader voor Instawaardige foto’s!

Tekst gaat verder onder de foto >

2. Indonesisch thema hotel in Amsterdam: Hotel Jakarta

Two worlds connected‘: dát is Hotel Jakarta in Amsterdam, aan ’t IJ. Daar waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu het hotel met 200 kamers in authentieke, Indonesische sferen. In de lobby weet je niet wat je ziet, daar is een ware groene oase aangelegd met honderden tropische planten en een bamboe interieur. In de kamers voelt het alsof je in een luxe, Indonesische resort bent beland. Drink ’s avonds ook vooral een cocktail in de skybar!

3. Hotel The Craftsmen: Thema hotel in Amsterdam

Een kijkje terug in de tijd: bij Hotel The Craftsmen slaap je in een grachtenpand gevuld met unieke, antieke en industriële objecten uit de geschiedenis van Amsterdam. Een waar stukje historie midden in de stad, aan de Singel. De kamers zijn unieke eye-catchers, overal vind je iets nieuws om te bewonderen. Ontzettend leuk om eens te boeken, als je in de hoofdstad bent maar nét even een ander hotel wil boeken dan gewoonlijk.

Meer Amsterdam tips? Dit zijn 25 x leuke restaurants in Amsterdam >

Leukste thema hotels in Nederland

4. Slapen op een woonboot in Rotterdam en Den Bosch

Altijd al eens willen weten hoe het voelt om te slapen in een woonboot? In Rotterdam slaap je in één van de leukste thema hotels in Nederland, namelijk in tiny houseboats. De zogenaamde ‘Wikkelboats‘ liggen in de Wijnhaven én Rijnhaven, maar ook in Den Bosch in de Tramkade. De kamers zijn voorzien van een keukentje, heerlijk bed en badkamertje, allemaal duurzaam voorzien. Je past er zelfs met z’n zessen in, perfecte stek dus met een vriendengroep.

Tekst gaat verder onder de foto >

5. Thema hotel in Zandvoort: Hotel Paradis

Een hotel met het thema ‘strand’, dat klinkt toch heerlijk? Bij Hotel Paradis in Zandvoort verblijf je in één van de leuke thema hotels in Nederland. De kamers hebben uitzicht op het strand van Zandvoort en zijn ingericht met aardse kleuren, helmgras en stranddecoratie. Hóe leuk als je alles uit je nachtje weg aan het strand wil halen. En wie kun je niet missen op het strand… Je hond! En die mag uiteraard, gezellig mee op de kamer.

En, bij welke van deze thema hotels in Nederland wil jij overnachten?

Bron omslagfoto: Hotel Paradis, Zandvoort

CategoriesNederland