N

NETFLIX TIP VOOR HET WEEKEND: THE INVISIBLE GUEST (CONTRATIEMPO)

the invisible guest - the invisible guest netflix tip - netflix tip film - contratiempo netflix - contratiempo netflix tip - the invisible guest tip

Ben jij nog op zoek naar een goede Netflix tip voor jouw serie- of filmavond? Wij hebben een film gevonden die jij niet mag missen, namelijk ‘The Invisible Guest’. Deze spannende thriller gaat over een jonge zakenman wordt wakker naast zijn dode minnares.

Op zoek naar een film tip voor het weekend? Vind hier alles over de bizarre Netflix serie ‘The Invisible Guest (Contratiempo)’ >

Contratiempo

Contratiempo is het Spaanse woord voor ‘tegenslag’. In het Engels wordt de film ook wel ‘The Invisible Guest’ genoemd. Het is aan de kijkers om er achter te komen wie deze onzichtbare gast nou kan zijn tijdens het kijken van deze spannende thriller.

Het verhaal van The Invisible Guest

De mysterieuze film gaat over de succesvolle Spaanse zakenman Adrián. Hij wordt beschuldigd van de moord op zijn minnares, Laura. Op aanraden van zijn eigen advocaat krijgt Adrián de ochtend van zijn rechtszaak bezoek van een verdedigingsadvocate. Zij zal hem helpen in het onderzoek. Adrián vertelt haar het gehele verhaal. Alles wat er de afgelopen weken gebeurde..

Bloedstollende thriller

Het interessante plot maakt van Contratiempo een film die vol zit met plot twists. Het heeft een score van een dikke 8.1 op IMDb en is perfect voor een avondje bank! De film past hiermee perfect thuis in het rijtje met bizar goede thrillers.

De trailer

En, zet jij The Invisible Guest op jouw lijstje als Netflix tip voor dit weekend? Of heb je toch meer zin in een serieavond? Check dan hier onze tip van vorige week.

Bron omslag: FilmAffinity

CategoriesChill