N

NETFLIX TIP VOOR HET WEEKEND: BEHIND HER EYES

mini series netflix - mini series - best mini series - mini series kijken - mini serie - mini serie netflix

Ben jij nog op zoek naar een goede Netflix tip voor jouw serie- of filmavond? Wij hebben een mini serie gevonden die jij niet mag missen, namelijk de Netflix Original ‘Behind Her Eyes’. Deze psychologische thrillerserie gaat over een bijzondere driehoeksverhouding en heeft een ontknoping die jij zonder twijfel niet zal zien aankomen.

Op zoek naar een Netflix tip voor het weekend? Vind hier alles over de bizarre serie ‘Behind Her Eyes’ >

#WTFthatending

De serie is een verfilming van Sarah Pinboroughs gelijknamige boek. Het einde van dit boek was zo onverwacht, dat haar uitgever in 2017 lezers aanmoedigde om #WTFthatending te gebruiken op social media. De Britse thriller werd een bestseller en hierdoor ging ook de hashtag viraal. Toen Netflix begin februari op Twitter de eerste trailer deelde van de miniserie die naar aanleiding van het boek is gemaakt, deden ze dat dan ook met de woorden ‘ja, het boek met *DAT* einde’.

Ook leuk! Vind hier 12 mini series om te bingen en op Netflix >


Het verhaal van Behind Her Eyes

De psychologische thriller speelt zich af in Londen, waar Louise tijdens een avondje uit de galante David ontmoet. De volgende dag gaat Louise naar haar werk en komt ze erachter dat hij haar nieuwe baas is en daarbij ook nog eens getrouwd is met de mooie Adele. Als de twee vrouwen elkaar ontmoeten, raken ze bevriend en hierdoor leert Louise een hele andere kant van David kennen. Wat eerst een driehoeksverhouding lijkt, loopt uit op een bizar verhaal met een ontknoping die niemand had verwacht. 

De trailer

En, zet jij Behind Her Eyes op jouw lijstje als Netflix tip voor dit weekend? Of heb je toch meer zin in een filmavond? Check dan hier onze tip van vorige week.

CategoriesChill