8

8 x PROFESSIONELE TATTOO SHOPS IN ROTTERDAM

tattoo shop rotterdam - tattoo zetten rotterdam - tattoo rotterdam - tattoo zetten

Bij deze generatie zijn tattoos bijna niet meer weg te denken. Vroeger werden ze veel minder gerespecteerd maar nu loopt bijna iedereen met een tattoo rond. Ook in onze havenstad zijn veel zaken te vinden waar je een kunstwerk op je lijf kunt laten zetten. Hieronder vind je bij welke tattoo shop in Rotterdam jij zeker in goede handen bent.

Vind hier naar welke tattoo shop in Rotterdam jij moet gaan >

Walls and Skin 

Een team van internationale artiesten staat hier klaar om jouw tattoo te zetten. Voel je vrij om gewoon even binnen te lopen of maak online een afspraak. Deze tattoo shop is het enige bedrijf in de wereld die de service bied om een tattoo te behouden na iemand z’n overlijden.
Google Maps: 1e Middellandstraat 30A, Rotterdam
Walls and Skin > 

Tattoo Studio

Dankzij hun ervaring is deze studio een van de oudste en bekendste studio’s in Nederland.
De tattoo studio’s worden regelmatig gecontroleerd op hygiëne, apparatuur en werkwijze door de GGD. Ze zijn dan ook helemaal goedgekeurd en bezitten een vergunning die is gegeven door de minister van VWS.
Google Maps: Goudsesingel 87, Rotterdam
Tattoo Studio > 

Inkfish tattoo

Hier ontwerpen ze de tatoeage het liefst voor jou persoonlijk, en zetten deze alleen op jou. Hun ontwerpen worden dus nooit meer gekopieerd op iemand anders. Omdat ze al heel veel jaren inktervaring hebben, en vanaf de kleuterschool al aan het tekenen zijn, is hun tattoo studio gespecialiseerd in veel verschillende tattoostijlen.
Google Maps: Branco van Dantzigstraat 27, Rotterdam
Inkfish tattoo >

tattoo shop rotterdam - tattoo zetten rotterdam - tattoo rotterdam - tattoo zettentattoo shop rotterdam // tattoo zetten rotterdam // tattoo rotterdam // tattoo zetten

Tattoo Dedication

Het zetten van tatoeages doen ze hier bij deze tattoo shop in Rotterdam in een hygiënische omgeving voor jou en hun veiligheid en ze hanteren daarom ook strenge richtlijnen. Heb je de wens om een mooie tatoeage te laten zetten, een oude tatoeage weer mooi te krijgen óf ben je er nog niet uit qua ontwerp? De deur van Tattoo Dedication staat altijd open.
Google Maps: Schieweg 141A, Rotterdam
Tattoo Dedication > Inkstitution

Het team van Inkstitution bestaat uit 12 gepassioneerde tatoeëerders met ieder een eigen stijl en specialiteit. Naast het vaste team hebben ze regelmatig gast tatoeëerders van over de hele wereld. Ze vinden een tatoeage iets persoonlijks en willen daarom iedereen graag persoonlijke aandacht bieden. Je kunt altijd vrijblijvend bij ons binnen lopen voor inspiratie, advies en uitleg.
Google Maps: Mariniersweg 78A, Rotterdam
Inkstitution > 

Moose Tattoo

Moose Tattoo is een tattoo shop met allure binnen de Rotterdamse tattoo scene. Ze staan bekend om hun custom werk in iedere stijl, voor hun hoge kwaliteit, klantvriendelijkheid en waar walk-ins altijd welkom zijn. Voor afspraken kun je dus langs de shop komen, zodat ze jou vragen kunnen beantwoorden en verder kunnen informeren.
Google Maps: Kleiweg 194-A, Rotterdam
Moose Tattoo > 

Flaneur’s Tattoo Studio

De belangrijkste zaken bij Flaneur’s zijn kwaliteit, hygiëne en de nazorg van hun werk. Ze denken niet alleen na over de kleuren, lijndikte en compositie, maar we zorgen er ook voor dat de materialen die we gebruiken van hoogste kwaliteit zijn en steriel. Ook heeft Flaneur’s Tattoo Studio ook een vergunning van de GGD.
Google Maps: Pupillenstraat 75, Rotterdam
Flaneur’s Tattoo Studio > 

House of ink

House of Ink is een van de gezelligste tattoo shops in Rotterdam. Hier nemen ze uitgebreid de tijd voor je, zorgen ze voor een uniek ontwerp, helemaal afgestemd op jouw wensen. Ze staan open voor alle ideeën, en als je specifieke verzoeken hebt, kun je dit laten weten en gaan ze hier graag met je in gesprek.
Google Maps: Wolphaertsbocht 78, Rotterdam
House of ink > 

Bij welke van deze tattoo shops in Rotterdam zet jij binnenkort jouw (eerste) tattoo?

CategoriesWalk & Visit