S

STRANDBED HUREN OP IBIZA: HIER DOE JE HET

strandbed ibiza - ligbed ibiza - ligbedden reserveren op Ibiza - strandbedden reserveren op Ibiza - strandtenten Ibiza met ligbed - ligbedden op Ibiza - strandbedden op Ibiza - bedje huren Ibiza

Op vakantie vinden we het héérlijk om dagen lang op het strand te vertoeven. De zonnestralen op je lichaam, drankje in je hand en zee geluiden op de achtergrond. Het sjouwen van inklapbare stoelen & bedjes – of het überhaupt in je koffer proppen? Da’s niet zo fijn. Maar, gelukkig zijn daar andere opties voor. Zo kun je heel makkelijk een strandbed huren op Ibiza.

Er is genoeg te doen op Ibiza, maar een dagje relaxen op het strand met een goed boek hoort er ook bij! Hier vind je ligbedden op Ibiza >

Dit wil je weten vóór het reserveren van ligbedden op Ibiza

Handig om te weten is dat bij de officiële stranden van Ibiza altijd een groot paneel bij de ingang staat. Hier vind je informatie over het strand, zoals de fauna en flora in dit gebied of er een life guard aanwezig. Én je vindt er een houten paaltje dat aangeeft hoeveel ligbedjes en parasols op dit strand verhuurd morgen worden en wat daarvan de wettelijk opgelegde prijs is. Plof neer op één van de ligbedden en ze komen dan vanzelf afrekenen bij je. Zorg wel dat je contant geld bij hebt – niet overal kan je met een pinpas betalen – en vraag om een bonnetje/bewijsje achteraf.

Maar wanneer de ligbedden op het terrein van de verhuurder staat of als strandtenten bediening aanbieden, zoals dit het geval is bij vele beach clubs, is de wettelijk opgelegde prijs niet van toepassing. Ze hanteren hier dan hun eigen prijzen of werken met een ‘minimum spend’-principe. Dat betekent dat je het strandbedje niet hoeft te betalen op voorwaarde dat je voor een minimumbedrag aan hapjes & drankjes besteld.

Dit zijn 8 x bijzondere restaurants op Ibiza >

Cala Bassa beach Club

De Cala Bassa is één van Ibiza’s mooiste baaien. Bij Cala Bassa Beach Club staat de pracht locatie, gastronomie en volledige strandervaring centraal. Waardoor je niet alleen over de hele baai, in verschillende zones, diverse soorten bedjes kunt huren. Ook kun je genieten van de klassieke Ibiziaanse keuken met uitzicht op het kristalheldere water en een bootje huren. De prijs van het bedje ligt aan de zone waar je ligt. Zo huur je de meest eenvoudige ligbedjes al voor 10,- per stuk via de website.

Meer strandtenten Ibiza met ligbed >

Tropicana Ibiza

Ook op het strand van Cala Jondal, halverwege tussen Sant Josep en Ibiza-Stad, kun je achterover leunen in één van de vele ligbedden op Ibiza van Tropicana. Zo kun je kiezen uit een plekje dichtbij het kristalheldere water, comfortabele bedjes met matrasjes én kan je zelfs liggen op een speciaal ingerichte gedeelte waar je er een massage bij krijgt. Toppunt van ontspannen! Reserveren doe je door te bellen naar +34 971 802 640

Meer ligbedden reserveren op Ibiza >

Jockey

In het natuurpark Ses Salines, een gebied die deel maakt uit de verklaring van Ibiza als Werelderfgoed (the more you know), kun je een ligbed huren bij Jockey Club Ibiza. Deze strandtent staat er al sinds 1993 en naast het huren van eenvoudige tot luxe (2-persoons)strandbedden op Ibiza, kun je hier de hele dag genieten van een mediterrane menu, fruit & cocktails.

 Sa Trinxa

Een andere plekje voor het huren van strandbedjes op het strand van Ses Salines is Sa Trinxa. Hier hanteren ze wel het first come, first serve-principe. Daarom raden we je aan om vroeg uit de veren te gaan om een bedje te scoren!

Coco Beach

Last but not least: Coco’s Beach, een befaamde strandtent aan de uitgang van het fijn zandige strand Platja d’en Bozza. Ibiza’s zonzoekers bruinen hier op oversized comfortabele ligstoelen, nippen aan exotische cocktails en bestellen hun eten rechtstreeks op hun ligstoelen. Ligbedden reserveren doe je via een telefoontje naar +34 610 907 621

En, op welke prachtige plekken ga jij een strandbed huren op Ibiza?
Tips voor het huren van strandbedjes in Nederland >

CategoriesChill