G

GIVEAWAY: EEN STAYCATION VOOR TWEE BIJ PARK PLAZA VONDELPARK, AMSTERDAM

park plaza vondelpark amstedam - staycation amsterdam - vakantie in amsterdam

Bijdragen aan een gezelliger leven, dat is wat wij bij Girls Who Magazine het allerliefste doen. Door jullie zoveel mogelijk leuke to do’s en tips te geven, maar soms óók door middel van een hele leuke giveaway: ditmaal mogen we een staycation voor twee personen verloten in een heerlijk hotel in hartje Oud-Zuid: Park Plaza Vondelpark Amsterdam!

Nederland trekt er weer stilaan op uit, voornamelijk in eigen land. De ‘Staycations’ zijn in 2020 een vast begrip geworden en Park Plaza pakt deze zomer uit met een luxe formule. Of het nu in de Amsterdamse binnenstad is, om de hoek van het Vondelpark of in het urban-moderne Park Plaza Utrecht, het aanbod van de Park Plaza staycations garandeert een zorgeloos uitje in eigen land. En guess what?! Wij mogen er dus één verloten onder jullie.

Wat mogen we precies weggeven?

In een van de meest populaire buurten van Amsterdam – naast het Vondelpark, vlakbij musea en het bruisende ‘Little Paris’ – vind je boutique hotel Park Plaza Vondelpark Amsterdam. Maar niet alleen het hotel, ook het bekroonde Venetiaanse restaurantconcept TOZI en een secret garden zijn hier gelegen.
Heerlijke ingrediënten dus voor een korte vakantie in eigenlijk. Het Staycation-arrangement dat we mogen weggeven aan één van jullie bestaat uit:
  • Gratis upgrade naar de Deluxe kamer
  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • Luxe ontbijt voor twee personen
  • 3-gangen cicchetti-diner bij het gerenommeerde restaurant TOZI (heel leuk!)
  • Laat uitchecken tot 14.00 uur
tozi amsterdamTOZI Amsterdam // Park Plaza Vondelpark Amsterdam // Staycation Amsterdam

Wat te doen om deze korte vakantie in eigen land te winnen?!

Niet geschoten is áltijd mis, dus meedoen kost je bijna geen moeite! Laat ons in een reactie op onderstaande IG-post weten wie (en waarom) jij deze staycation gunt, zorg dat jullie ons en @parkplaza beiden volgen op Instagram en volgende week (week 35) hoor je of je de gelukkige winnaar bent!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Girls Who GIVEAWAY iets héél leuks: namelijk een Staycation bij Park Plaza Vondelpark, Amsterdam voor twee personen! Wát een heerlijke plek (met secret garden!) is dit in Oud-Zuid. En goed nieuws voor jullie, want wij mogen dus zo’n heerlijke staycation deal (dat houdt in een overnachting, 3-gangen diner in @toziamsterdam, late check-out & ontbijtbox!) verloten onder jullie ? Wat te doen om deze korte vakantie in eigen land te winnen?! Laat ons in een reactie op deze post weten wie (en waarom) jij deze staycation gunt, volg beiden @girlswhomagazine & @toziamsterdam op Instagram en volgende week hoor je of je de gelukkige winnaar bent!?? . #girlswhomagazine #girlswhogiveaway #staycationtime #staycationamsterdam #parkplazamoments #winactie #winnen #vakantieineigenland #girlswhotravel #toziamsterdam #uitetenamsterdam #TOZI #girlswhoeat #girlswhodrink #girlswhosleep

Een bericht gedeeld door GIRLS WHO MAGAZINE (@girlswhomagazine) op

CategoriesGive