6

6 x SPIRITUELE WINKELS IN NEDERLAND

Spirituele winkels in Nederland - spirituele winkel Amsterdam - Grootste spirituele winkel van Nederland

Spiritualiteit: de één is er dol op terwijl de ander er niks van hoeft te weten. En tóch is het voor beiden leuk om eens bij spirituele winkels binnen te lopen! In dit lijstje hebben we spirituele winkels door het hele land voor je op een rijtje gezet, waar je edelstenen, wierrook, tarotkaarten en nog veel meer kunt vinden.

Nieuwsgierig naar spirituele winkels bij jou in de buurt? Waarschijnlijk heb je iets aan dit lijstje >

1. Spirituele winkel in Amsterdam: Fabula Rosa

Eén van de leukste spirituele winkels in Amsterdam is Fabula Rosa: dé plek voor spirituele kaarten en mooie edelstenen. De spirituele winkel aan de Rozengracht beschikt ook over een uitgebreide boekenkast waar je kunt vinden óf ontdekken wat je zoekt. Vanaf buiten is de winkel al overduidelijk te herkennen aan de mandala’s, stenen en sieraden in de etalage. Wil je een kijkje nemen? Fabula Rosa is elke dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur.

2. Ananda spirituele winkels: vestiging Utrecht

Ben jij wel eens in Utrecht? Loop dan eens binnen bij Ananda op de Mariaplaats! Als je er binnenloopt waan je je gelijk in een lekkere walm met wierrook maar je kunt er ook slagen voor etherische oliën, zoutlampen en zo veel meer. Als je verderloopt, helemaal tot het einde van de winkel, vind je er zelfs nog een aparte uitgebreide edelstenenwinkel. Twee vliegen in één klap, én de vestiging in Utrecht is 7 dagen per week geopend! De andere spirituele winkels van Ananda kun je vinden in Haarlem, Den Haag en Tilburg.

Meer inspiratie? Dit zijn 10 x originele spirituele cadeaus op een rijtje >

3. Spirituele winkel in Rotterdam

Een hele mooie spirituele winkel in Rotterdam om eens bij binnen te lopen is Mystiek dichtbij de Witte de Withstraat. Bij deze winkel vind je eigenlijk alles: boeken, stenen, wierrook, klankschalen, noem het maar op. Ben je niet in de buurt van Rotterdam of wil je van tevoren even bekijken welke producten ze allemaal hebben? Mystiek heeft ook een webshop waar je de gehele collectie kunt bestellen. En als je na het shoppen echt in de spirituele stemming bent kun je 7 dagen per week vragen om een reading, zonder afspraak te hoeven maken van tevoren!  

4. Spirituele winkels met workshops: Nijmegen

Vooral voor edelstenen, fossielen en schelpen moet je bij Spirit in Style in Nijmegen zijn. Te herkennen aan de enorme regenboog boven de deuropening, je kunt er praktisch niet aan voorbij lopen. Over spirituele winkels mét de mogelijkheid voor workshops gesproken: dát kan hier ook! Voor 30 euro per persoon leer je binnen een uur van alles over edelstenen, inzichtkaarten en aroma- en klanktherapie. De winkel zijn elke zaterdag en doordeweekse dag geopend behalve op dinsdag!

5. Spirituele cadeauwinkel in Purmerend

Woon je toevallig dichtbij of in Purmerend en ben je op zoek naar spirituele winkels in de buurt? Bij Nieuwste Tijd kun je terecht voor leuke spirituele cadeaus, voor een ander of natuurlijk voor jezelf! In een typisch oud pandje aan de Nieuwstraat kun je elke dag behalve zondag terecht. Zeker de moeite waard als je toch in de buurt bent!

6. Grootste spirituele winkel in Nederland

Wil je er nu echt verzekerd van zijn dat één spirituele winkel alles wat je wil kopen in het assortiment heeft? Dan kun je ook online een bestelling plaatsen bij de grootste spirituele winkel van Nederland: Spiru. Daar kan je terecht voor alle standaard spirituele spullen maar ook de bijzondere: bijvoorbeeld kristallen klankschalen en spirituele schrijfwaren. Tip van ons: ze verkopen er ook vaak deals waarmee je geld kan besparen!

En, bij welke van deze spirituele winkels ben jij van plan te gaan onderzoeken?

CategoriesChill