S

SPIRITUELE WINKELS IN AMSTERDAM: 5 x TIPS

spirituele winkels in Amsterdam

Verken de magische wereld van spirituele winkels in Amsterdam! Van kristallen tot tarotkaarten en meer. Laat je meevoeren op een reis langs de meest trendy en inspirerende spirituele plekjes. Op zoek naar spirituele winkels in Amsterdam. GIRLS WHO zet 5 x tips voor je op een rij.

Op zoek naar spirituele winkels in Amsterdam? Hieronder vind je 5 x tips >

1. Fabula Rosa

Vlakbij de Westermarkt kun je een bezoekje brengen aan de spirituele winkel in Amsterdam West: Fabula Rosa. Van verschillende collecties tarotkaarten, kristallen en edelstenen; je vindt het hier allemaal. De winkelmedewerkers luisteren graag en helpen je bij het vinden van jouw wensen. Adres: Rozengracht 15D.

Lees hieronder verder over spirituele winkels in Amsterdam >

Fabula Rosa - spirituele winkels Amsterdam

2. Mahara

Sinds een aantal jaar kun je plaatsnemen in de stoel bij holistische kapper Mahara. Die kapper is gevestigd in een ‘urban tempel’, waar je kunt leren over een holistisch leven en mee kunt doen aan meditatieve ceremonies. Ook verkopen ze hier allerlei fijne producten. Adres: De Clercqstraat 123.

3. Gems By Shy

Ben jij op zoek naar een steen uitgezocht op jouw fysieke en mentale gesteldheid? Bij Gems by Shy probeert de eigenaresse het hoogdrempelige idee van spiritualiteit weg te nemen. Het gaat om de ontdekking wie je bent en wat er schuil gaat achter je lichaam en je gedachten, namelijk je bewustzijn. Loop naar binnen en laat je verrassen! Adres: Haarlemmerdijk 33.

Meer tips hieronder >

4. Ohm The Miracle Shop 

Nog een fijne spirituele winkel iets buiten Amsterdam is Ohm The Miracle Shop. Ze verkopen hier handmade & magically enchanted sieraden, wierook en tarot kaarten maar je kunt hier ook terecht voor een healing consult of workshop edelstenen. Adres: Arent Krijtstraat 13H.

5. Zuiver Geluk conceptstudio Amsterdam

Zuiver Geluk conceptstudio staat voor iedereen die met hart en ziel wil leven in verbinding met elkaar en met de natuur. Geluk geeft energie, balans, verbinding en overvloed. Hier vind je heel veel mooie spullen, maar kun je ook deelnemen aan allerlei workshops. Adres: Waldenlaan 8B.

Ga jij langs één van deze spirituele winkels in Amsterdam?

CategoriesNiet gecategoriseerd