L

LEUKE SPELLETJESCAFÉS IN ROTTERDAM: 6 x TIPS

spel café Rotterdam - spelletjescafé rotterdam - spelletjes spelen in Rotterdam - bordspellen café in rotterdam - spellenwinkel Rotterdam - bordspellen in Rotterdam - speelhal Rotterdam

Of je – je nu wil opwinden over een potje Rummikub, een aangeschoten competitie bierpong aangaat of je vrienden wil wegdobbelen. Even niet op de telefoon, maar elkaar in de ogen kijken en het vuur aan de schenen leggen. In deze leuke spelletjescafés in Rotterdam maak je het leven iets competitiever tot in de late uurtjes!

Op steeds meer plekken in 010 wordt onze favoriete hobby (eten natuurlijk) gecombineerd met sport en spel. Hieronder vind je 6 x leuke spelletjescafés in Rotterdam >

1. Hollywood Center

Het Hollywood Center is een walhalla voor alle spelletjesliefhebber: je hebt hier namelijk álles. Van mini golf, jeu de boules en een racesquare. Tot flipperkasten, escaperooms en biljarttafels. Liever in een rustig(er) setting elkaar uitdagen? Dan kun je in het restaurant van de spelletjestafel een leuk bord– of kaartspel uitzoeken. En onder het genot van een hapje & drankje elkaar inmaken!

2. POING

Je kunt hier verschillende soorten spellen spelen, waaronder de klassiekers, maar je vindt er ook flipperkasten en een dansmachine. Daarnaast kan er karaoke gezongen worden en op het menu staan heerlijke Aziatische borrelhapjes. Bij POING kan je tot laat blijven hangen, een drankje (of drie) drinken en jezelf zeker goed vermaken.

3. Mooie Boules

Mooie Boules is dé plek waar je kunt eten, borrelen en met een groep vrienden een wedstrijdje kunt jeu de boulen in Rotterdam. De oude metaalfabriek in ZOHO is omgetoverd tot een gezellig Frans dorpsplein. Lokale restaurants serveren verschillende signature dishes en de bar schenkt verschillende wijnen en bieren, zowel speciaal bier als lokaal Rotterdams bier.

Meer spelletjescafés in Rotterdam >

4. THOMS

Meer op zoek naar een bordspellen café in Rotterdam? Dan ben je bij bij THOMS aan het juiste adres. Je vindt dit plekje aan de altijd bruisende Meent en naast dat je diverse soorten spelletjes uit de kast kunt trekken. Geniet je hier ook van seizoensgebonden gerechten gemaakt van lokale producten. En kun je regelmatig binnen gluren bij de collectiestukken van Museum Rotterdam, die hier regelmatig te vinden zijn!

Ook leuk! Dit zijn leuke speelhallen in Nederland >

5. Mr. NonNo

Een andere bordspellen café in Rotterdam is Mr. NonNo. Hier daag je elkaar uit onder het genot van typische Amerikaanse pancakes met rijkelijke & bijzondere toppings. En idee: de verliezer trakteert op een lekkere ijskoffie met karamel en een flink toefje slagroom?!

6. Rotown

Ganzebord? Check. Kolonisten? Check. Houd je wel van het ontrafelen van mysteries? Ook check. Rotown heeft diverse spelletjes waar je fanatiek overheen kunt buigen. Maar waar deze bekende spelletjescafé in Rotterdam vooral bekend om staat: de maandelijkse spelletjesavond. Waar je niet alleen tegen je eigen gezelschap battlet. Maar ook tegen andere spelletjesliefhebbers.

En, bij welke leuke spelletjescafé in Rotterdam ga jij de uitdaging aan?

CategoriesNiet gecategoriseerd