D

DIT ZIJN DÉ SPEELHALLEN IN NEDERLAND WAAR JE NU HEEN WILT

Jeu-de-boules, pingpong, skaten, airhockey: op steeds meer plekken in de horeca wordt onze favoriete hobby (eten natuurlijk) gecombineerd met sport en spel. Hieronder vind je de leukste clubs van Nederland mét spelelement.

Vind hier dé speelhallen in Nederland >

POING

Je kunt hier verschillende soorten spellen spelen, waaronder de klassiekers, maar ook met flipperkasten en een dansmachine. Daarnaast kan er karaoke gezongen worden en op het menu staan heerlijke Aziatische borrelhapjes. Bij POING kan je tot laat blijven hangen, een drankje (of drie) drinken en jezelf zeker goed vermaken.
Google Maps: Schiekade 201, Rotterdam
POING >

TonTon Club

Dit is waarschijnlijk de bekendste arcadehal in Amsterdam. Geniet hier van de lekkerste gyoza, taco’s, Japanse poffertjes of burgertjes en speel dit er weer af met een potje Dance Dance Revolution. Bij mooi weer kun je hier lekker buiten spelen en iemand uitdagen voor 3D-Twister of Jenga XXL.
Google Maps: Polonceaukade 27 // Sint Annendwarsstraat 6 // Jan Evertsenstraat 747
TonTon Club > 

Meer inspiratie nodig voor een avond je in de hoofdstad? 12 x Amsterdamse cafés en restaurants met spelletjes vind je hier > 

Oche

In dit pand aan het Rembrandtsplein kun je terecht voor een ouderwets potje ‘501’ of een van de varianten op het klassieke dartsspel. Het bord rekent hier ook nog eens automatische mee, hoe relaxt is dat?! Bij Oche kun je naast een lekker (speciaal)biertje ook allerlei verschillende cocktails bestellen.
Google Maps: Utrechtsestraat 11, Amsterdam
Oche >

speelhallen nederland - speelhal nederland - oche amsterdam - darten amsterdam - speelhal amsterdamBron: Oche // spelletjes cafe // spelletjes cafe amsterdam // spelletjes cafe utrecht // spelletjes cafe rotterdam / arcadehal


Duke of Tokyo

Hier ben je op de perfecte plek voor een avond privé karaoke, waarbij je een hokje afhuurt en per persoon betaalt. Geniet hier in Japanse sferen van een heerlijke avond vol drankjes en gezang. Te vals gezongen om je nog te vertonen? Je kunt de drankjes naar jullie kamer laten komen.
Google Maps: Reguliersdwarsstraat 36, Amsterdam
Duke of Tokyo > 

Jeu de Boules Bar

Jeu de Boules, Jeu de Bier en Jeu de Bites is waar de Jeu de Boules Bar voor staat. De eerste Jeu de boulesbar van Utrecht. Dat is weer eens wat anders dan het café op de hoek of de bowlingbaan. Stoffig is het imago van joules de boules natuurlijk al lang niet meer.
Google Maps: Paardenveld 3, Utrecht
Jeu de Boules Bar > 

Mooie Boules Amsterdam

Bij Mooi Boules kun je terecht met kleine en grote groepen voor een wedstrijdje joules de boules. Eten doe je hier bij de indoor foodhallen, waar heerlijke menu’s worden geserveerd die zijn bedacht door de echte toppers (zoals Ron Blaauw). Van Indonesische rijsttafels tot poké bowls, je vind het hier allemaal.
Google Maps: Zeeburgerpad 3, Amsterdam
Mooie Boules > 

mooie boules amsterdam - joules de boules spelen - joules de boules - speelhal nederland Bron: Mooie Boules // speelhallen Nederland // speelhallen Amsterdam // leukste speelhallen // spelletjes cafe utrecht // spelletjes cafe rotterdam // arcadehal

 

Café Parck – PingPongParck

PingPongParck in Amsterdam West heeft verschillende borrelhoekjes en een aparte ruimte waar twee pingpong tafels en een tafelvoetbal staan. Ze hebben alles in huis voor een orginele onvergetelijke (vrijdagmiddag)borrel!
Google Maps: Overtoom 428, Amsterdam 
Café Parck > 

Kanarie club

Als je hier binnenkomt verwacht je het waarschijnlijk niet, maar als je verder kijkt dan je neus lang is kun je op een verdieping hoger de poolbar ontdekken. Dit is een bar aan een (leeg)zwembad. En het spelelement ga je hier tijdens je vrijdagmiddagborrel ontdekken, namelijk het altijd leuke beerpong!
Google Maps: Bellamyplein 51, Amsterdam (foodhallen)
Kanarie Club > 

kanarie club - poolbar amsterdam - poolbar nederland - speelhal nederland - bierpong amsterdamBron: Kanarie Club // speelhallen Nederland // speelhal Nederland // spelletjes cafe // spelletjes cafe Amsterdam // spelletjes cafe utrecht // spelletjes cafe rotterdam // arcadehal

Vind hier de tofste drankspelletjes die jij dit weekend zeker wilt spelen >

Mooie Boules Rotterdam

Dit is dé plek waar je kunt eten, borrelen en met een groep vrienden een wedstrijdje kunt jeu de boulen in Rotterdam. De oude metaalfabriek in ZOHO is omgetoverd tot een gezellig Frans dorpsplein. Lokale restaurants serveren verschillende signature dishes en de bar schenkt verschillende wijnen en bieren, zowel speciaal bier als lokaal Rotterdams bier.
Google Maps: Vijverhofstraat 45, Rotterdam
Mooie Boules > 

Ping Pong Club

Hier staan genoeg pingpongtafels voor oneindig lange potjes rond de tafel. De Club is de perfecte balans tussen een volwassen geworden schoolplein en gymhal. Hier vind je stoeptegels op de vloer met stoepkrijtkunst maar daarnaast ook chique details in het interieur.
Google Maps: Concordiastraat 80, Utrecht
Ping Pong Club > 

Bij welke van deze speelhallen in Nederland ga jij je binnenkort uitleven?

CategoriesWeekend tips