5

5 PLEKKEN OM OP HET WATER TE SLAPEN IN AMSTERDAM

slapen op het water amsterdam - overnachten op het water - slapen op water amsterdam - accommodatie op het water amsterdam - logeren op het water amsterdam - bijzondere overnachting op het water amsterdam - hotel op het water amsterdam - woonboot amsterdam - woonboot overnachting amsterdam

Altijd al een keer op het water willen slapen? Lekker ontspannen overnachten en wakker worden met een fijn uitzicht is iets wat iedereen een keer gedaan moet hebben! Benieuwd naar leuke adresjes in onze hoofdstad? Hieronder vind je 5 plekken om op het water te slapen in Amsterdam.

Op zoek naar een bijzondere overnachting in onze hoofdstad? Vind hier de plekken om op het water te slapen in Amsterdam > 

1. Blue Wave Houseboat

Altijd al een keer op een woonboot willen wonen? Het kan nu voor een (of meerdere) dagen! Je vind de Blue Wave Houseboat op loopafstand van de Jordaan en als je hier binnen komt woonboot voel je je gelijk thuis. Drink een koffietje (of wijntje) op het drijvende terras en geniet van het uitzicht op de gracht en de passerende boten.
Blue Wave Houseboat >

2. SWEETS hotel 

Sweets is meteen wel een hele bijzondere: het is een concept waarbij je in één van de 28 brughuisjes van Amsterdam kunt overnachten. Deze zijn niet super groot, dus in elk huisje kunnen maximaal twee mensen overnachten, maar knus is het zeker. Iedere brug heeft zijn eigen sfeer, voor iedereen wel wat wils!
SWEETS >

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SWEETS hotel Amsterdam (@sweets_hotel)

Ook leuk! Vind hier 7 plekken om te overnachten in een boomhut in Nederland >

3. Houseboat Ms. Luctor

Deze romantische woonboot bevind zich bij het Westerdok en heeft drie kamers en eigen ingang in de stuurhut. Bij zonnig weer serveren ze het ontbijt op de grote steiger. Duurzaamheid hebben de eigenaren hoog in het vaandel staan, ze gebruiken hier namelijk zonne-energie en biologische producten!
Ms. Luctor >

4. Botel

Bij dit 3-sterrenhotel slaap je aan boord van een boot aan het IJ aan de NDSM-werf. De kamers hebben uitzicht op het land of op het IJ. Je kunt hier lekker ontspannen in de bar en poolen of videospelletjes spelen. Schijnt de zon? Dan kun je lekker genieten op het terras met een drankje in de hand.
Botel >

5. Houseboat ‘Volle Maan’

Deze woonboot vind je in het centrum van Amsterdam en is een mooie studio achterin een historisch schip. Deze accommodatie heeft een eigen ontworpen privé kamer met een kingsize tweepersoonsbed, een luxe badkamer en een keukentje. Daarnaast hebt je een eigen privébrug, eigen scheepsdeur en een terras met een geweldig uitzicht!
Volle Maan >

En, op welke van deze plekken ga jij binnenkort slapen op het water in Amsterdam voor een bijzonder overnachting in eigen stad?

CategoriesWeekend tips