U

UNIEKE VAKANTIETIP: SLAPEN BIJ DE BOER IN BINNEN- OF BUITENLAND

bijzondere glamping nederland - boerenbed - kamperen bij de boer - boerencampings nederland

De grote stad achter je laten en moven naar een door de natuur omringde oude boerderij met rondspringende konijntjes, grazende paarden en springende bokjes: menig mens droomt ervan. Ervan proeven? Dat kan, bij de locaties van BoerenBed kan je een paar nachtjes in deze droom leven.

Slapen op een boerderij

In een tent zonder gas of stroom, maar met heel veel kaarsjes en een hottub. Zonder WiFi of stopcontact, maar met uitzicht op paarden, pannenkoeken en puzzels. Gras tussen je tenen en koken op vuur. Eitjes halen bij de kippen, hout halen voor hitte. Het zijn de dingen die logeren op de boerderij zo leuk maken. Even helemaal back to basics.

Tentuisjes

Hoewel je teruggaat in de tijd bij BoerenBed, is er ook het nodige comfort aanwezig. Elk tenthuisje (met daarin plaats voor 6 personen) heeft een privé warme douche (hoewel die van ons niet warm werk, kan gebeuren), een keuken met kaarsjes en al het servies dat je nodig hebt, een eigen barbecue en picknicktafel voor de tent en in sommige gevallen een hottub naast de tent.

Meer over slapen op een boerderij onder de foto >

Ook leuk: in de winkeltjes op de boerderij vind je naast handige basics ook producten van eigen boerderij en uit de streek. De bedden zijn goed en daardoor heb je niet het idee dat je in een tent slaapt. De muggen en vliegen herinneren je overigens wél aan het feit dat je in een tent slaapt. Tip: neem anti-insecten middel mee, dit is niet aanwezig in de tent.

Boerderijen in Europa

Je kunt ervoor kiezen om in Nederland of over de grenzen bij de boerderij te slapen. BoerenBed heeft namelijk 65 aangesloten boerderijen in 5 verschillende landen (Nederland, Frankrijk, Duitsland, België, Zwitserland en Engeland). Allemaal uniek, maar mét bovengenoemde basics. Meer informatie over BoerenBed vind je hier >

CategoriesNederland