1

10 x BESTE SCIENCE FICITON FILMS OP NETFLIX (VOLGENS IMDB)

science fiction films - science fiction netflix - science fiction films netflix - netflix tips - films netflix - netflix film - netflix aanraders - sci fi films

Sci-fi films zijn super populair onder de filmkijkers! Benieuwd welke echt de moeite waard zijn? Hieronder vind je de beste science fiction films op Netflix (volgens IMDb).

Vind hier de beste science fiction films op Netflix > 

Children of Men

De wereld wordt geraakt door een totale onvruchtbaarheid van het menselijk ras. Dan komt het nieuws dat de jongste persoon op aarde dood is. Er ontstaat complete chaos en Theo Faron wordt ingeschakeld om de laatste zwangere vrouw op aarde te beschermen.
IMDb: 7,9

Edge of Tomorrow

De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens. Majoor William Cage wordt gedood binnen enkele minuten en belandt vervolgens in een timeloop, waarin hij steeds hetzelfde meemaakt. Maar na elk gevecht kan Cage meer tegenstand bieden aan zijn tegenstanders.
IMDb: 7,9

G.O.R.A.

In deze sci-fi film uit Turkije wordt tapijhandelaar en vervalser van foto’s van ufo’s, Arfi, ontvoerd door buitenaardse wezens. Op de planeet Gora helpt hij vrienden ontkomen aan een meteorietinslag. Wanneer begin jij aan deze fantasie titel?
IMDb: 8,0

Ook leuk! Vind hier de 10 beste mysterie films op Netflix (volgens IMDb) > 

Blade Runner 2049

In deze film wordt politieagent K benoemd tot nieuwe ‘blade runner’. Hij ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard, die al dertig jaar vermist wordt.
IMDb: 8,0

Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion

Deze Japanse film bestaat al een lange tijd, namelijk sinds 1997. Het gaat over Seele, dat bevel tot een grote aanval op NERV geeft om de Eva’s te vernietigen voordat Gendo de Derde Inslag en Instrumentaliteit in kan zetten.
IMDb: 8,1

2001: A Space Odyssey

Een mysterieuze steen wordt net voor het ontstaan van menselijk leven op aarde door apen ontdekt. Vier miljoen jaar later wordt eenzelfde steen op de maan gevonden dat een signaal uitzendt naar Jupiter. Kapitein Dave Bowman en Frank Poole vertrekken op een speciale missie met het ruimteschip S.S. Discovery.
IMDb: 8,3

Zin in een goede dosis crime? Vind hier de beste misdaad films op Netflix > 

Back to the Future

Marty McFly is een normale tiener die bevriend is met de gekke uitvinder Doc Brown. Doc ontwerpt een tijdmachine waardoor Marty per ongeluk wordt teruggezonden naar 1955. Hier ontmoet hij zijn ouders die in deze tijd nog veel jonger zijn. Hij verstoort de ontmoeting met zijn ouders en moet hier alles aan doen om ze weer bij elkaar te krijgen.
IMDb: 8,5

Interstellar

In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Wanneer een mysterieus gat in de ruimtetijd opengaat is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en op zoek te gaan naar een plek in de ruimte waar de mensheid kan voortbestaan.
IMDb: 8,6

The Matrix

De computerhacker Neo komt op een gekke manier in contact met Morpheus, die hem kennis laat maken met de echte wereld. De wereld die we kennen is volgens Morpheus een virtuele wereld, de Matrix genaamd. Morpheus gelooft dat Neo de enige is die de Matrix kan vernietigen om de mensheid z’n vrijheid weer terug te geven.
IMDb: 8,7

Inception

Dom Cobb is gespecialiseerd in het stelen van waardevolle geheimen in de droomstaat van een mens. Dankzij die zeldzame gave is Cobb een populaire speler in de wereld van bedrijfsspionage, maar is hij ook in vele landen voortvluchtig. Daarnaast is hij alles kwijt wat hem ooit dierbaar was. Cobb krijgt de kans zijn oude leven weer terug te krijgen, in ruil voor het uitvoeren van een bijna onmogelijke taak.
IMDb: 8,8
En, welke van deze science fiction films op Netflix ga jij als eerste kijken?

CategoriesChill