D

DE LEUKSTE SCHOENENTRENDS VOOR DE LENTE EN ZOMER 2022

schoenentrends voorjaar 2022 - schoenentrends zomer 2022 - schoenentrends lente 2022 - schoenen mode 2022 - schoenen zomer 2022 dames - schoenen trend 2022 dames

Het blijft langer licht, het zonnetje laat zich weer zien. En waar we nu onze nog voeten warm houden met hoge wollen laarzen, mogen we deze langzaam aan weer in de kast stoppen. Hét perfecte moment om vooruit te kijken naar de leuke schoenentrends voor de lente en zomer van 2022. Waar huppel jij dit warme seizoen in rond?

Kom maar door met de gladiator laarzen, loafers en stijlvolle sandalen: dit zijn de schoenentrends voor de lente en zomer van 2022 >

De gladiator laars

Voor de meiden die geen gedag willen zeggen tegen de winterse laarzen, is de gladiator laars een perfect alternatief voor warm weer. Met veters tot (net onder) de knie lijken je benen optisch langer, krijgt je outfit een stijlvolle sexy touch én staan ze perfect onder een korte jurk of rok!

Wandelschoenen waarin je wél gezien gezien wil worden >

De dad sandalen

Misschien ken je de dad sandalen nog van vorige zomer(s). Maar ook dit jaar kun je deze leukerds weer uit de kast trekken. Daar zijn we natuurlijk stiekem wel een beetje blij mee – want de sandalen zitten hartstikke comfortabel. En is goed te combineren bij elke outfit.

Tip: hier wil je opletten bij het kopen van nieuwe schoenen

Flink de fashionable schoenentrends voor de lente en zomer 2022 aan het shoppen? Dan is het handig om te weten waar je op moet letten tijdens het kopen van nieuwe schoenen – want niemand houdt van pijnlijke voeten en blaren. Wist je bijvoorbeeld dat naast de juiste schoenmaat en wijdtemaat, je ook moet letten op de verschillende schoenmaterialen die bij je voeten passen?

Ook leuk! 5 x vrolijke zomerjurken >

Meer leuke schoenentrends voor de lente en zomer 2022 >

Clogs

Wie had gedacht dat de klompen ooit een comeback zouden doen? Wij in ieder geval niet. Maar je ziet deze lente/zomer de klompen – in ‘t Engels clogs – bij allerlei grote merken voorbij komen. Wel met een modern randje natuurlijk. Zo vind je exemplaren in allerlei kleurtjes en printen, met riempjes en verschillende materialen. En we moeten toegeven: ze staan nog chic ook!

Loafers

Ook met een paar leuke loafers ben je deze lente/zomer helemaal trendy. De instappers zijn makkelijk aan- en uit te trekken, hebben geen veters en je kunt er alle kanten mee op. Denk aan kleurrijke of beige instappers tot varianten met riempjes en hakken: voor elke gelegenheid is er wat wils.

Plateausandalen

In het kader van hoe hoger, hoe beter zijn plateau sandalen deze lente/zomer helemaal hip & happening. Ook deze vind je weer in allerlei printjes, kleuren en maten. Plus, de plateausandalen zijn een stuk steviger én comfortabeler dan hakken. Kortom: laat dit voorjaar maar letterlijk je voeten van de vloer komen met deze leuke schoentrend.

En, in welke leuke schoenentrends voor de lente en zomer 2022 huppel jij straks in rond?

CategoriesDress Up