DO / Weekend tips

8 x DE LEUKSTE POP-UP SCHAATSBANEN VAN NEDERLAND

schaatsbanen nederland - schaatsbaan nederland - pop up schaatsbaan

Van Amsterdam tot aan Maastricht en Leiden: in de wintermaanden vind je door heel Nederland pop-up schaatsbanen. Om het makkelijk te maken voor jullie hebben we de leukste voor je uitgezocht. Hieronder vind je de gezelligste pop-up schaatsbanen in Nederland die zeker de moeite waard zijn om heen te gaan.

Ice Amsterdam

Dit is waarschijnlijk de mooiste schaatsbaan van Nederland en vind je op het Museumplein in Amsterdam. De brug met uitzicht over de ijsbaan vraagt om een leuke foto en als je bent uitgeschaatst kun je hier zeker terecht voor een goede warme choco of heerlijk glaasje glühwein.

Geopend t/m 2 februari, zaterdag t/m donderdag van 10:00 tot 21:00 uur en vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 22:00 uur. Entree: €6.
Ice Amsterdam >


Schaatsbaan in Rotterdam

In Rotterdam vind je de grootste ijsbaan van NederlandHier vind je een 400-meter-baan, en een funbaan die in het weekend extra gaaf zijn met de bekende regenboogverlichting. Vind hier welk leuk evenement hier ook plaatsvind > 

Geopend t/m 28 februari, maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 22:00 uur en zondag van 08:00 tot 20:00 uur. Entree: €6,75.
Schaatsbaan Rotterdam >

Helemaal in de kerstsferen? Vind hier de gezelligste kerstmarkten van Europa >

Drijvende ijsbaan in Leiden

Onder honderden lichtjes en drijvend op de Nieuwe Rijn vind je deze schaatsbaan in Leiden. Eigenlijk is het feit dat het een drijvende schaatsbaan is al genoeg reden om te gaan toch?

Geopend t/m 5 januari, maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 21.00 en zaterdag en zondag van 09.00 tot 21.00 uur. Entree: €8,50.
Drijvende Ijsbaan Leiden >

Openluchtmuseum in Arnhem 

Deze grote ijsbaan is geïnspireerd op de zeventiende eeuw waardoor dit toch net even anders is dan je gewend bent. Als je het schaatsen even zat bent vind je hier ook een sleebaan.

Geopend t/m 19 januari, maandag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Entree: gratis bij museumentree.
Openluchtmuseum Arnhem >

Cool Event in Scheveningen

We schreven al eerder over dit leuke evenement tijdens de wintermaanden. Met uitzicht op het prachtige Kurhaus, versierde bomen, ijssculpturen langs het strand en gezellige restaurantjes is Scheveningen de place to be als het om schaatsen gaat in Den Haag.

Geopend t/m 26 januari, maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur. Entree: €10.
Cool Event Scheveningen >

 Vind hier 11 x originele activiteiten in en rondom Den Haag > 

Het Vrijthof in Maastricht 

Hier is een schaatsbaan aangelegd van wel 900 vierkante meter en eenmaal uitgeschaatst staat hier de beste glühwein, een vrolijk verlicht reuzenrad en de lekkerste hapjes op je te wachten.

Geopend t/m 5 januari, maandag t/m woensdag van 11.00 tot 23.00 en donderdag t/m zondag van 10.00 tot 23 uur. Entree: €5.
Het Vrijthof Maastricht >

Winter Village in Laren

Gratis entree, een geweldige buitenbar, instagrammable versiering en heerlijke kaasfondue, kortom Winter Village is zeker een bezoekje waard.

Geopend t/m 5 januari, maandag, dinsdag en donderdag van 15.00 tot 21.00 uur, woensdag van 12.00 tot 19 uur en vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Entree: gratis.
Winter Village in Laren > 

De Goudse schaatsbaan in Gouda

Hier beleef je de winter op het Marktplein en schaats je zoveel mogelijk rondjes om het stadhuis van Gouda op de Goudse ijsbaan.

Geopend t/m 12 januari, maandag t/m zondag van 09.00 tot 23.00 uur. Entree: €6.
Goudse IJsbaan Gouda >

Op welke schaatsbaan ga jij binnenkort een paar rondjes maken?Gerelateerde artikelen