5

5 x LEUKE KERSTMARKTEN IN AMSTERDAM 2021

kerstmarkten in amsterdam 2021 - kerstmarkt in nederland - Ice* Amsterdam - wintermarkten in Amsterdam - De Pure Wintermarkt - Het Amsterdamse winterparadijs - Kerstmarkt in de RAI Amsterdam - Amsterdamsche wintermarkt 2021 - Lichtjesfestival Amsterdam

Het is weer bijna zo ver: de mooiste tijd van het jaar! De schaatsen mogen weer uit de kast, Mariah Carey & Michael Bublé zijn aan het ontdooien as we speak én nog even totdat steden weer vol staan met leuke kersthuisjes. Ook in onze hoofdstad! Voor de kerstliefhebbers die zich alvast willen voorbereiden: hier vind je 5 x leuke kerstmarkten in Amsterdam 2021!

Proef de kerstsferen bij deze 5 x leuke kerstmarkten in Amsterdam 2021 >

Het Amsterdamse Winterparadijs

Een volledige Winterparadijs met een reuzenrad, schaatsbaan, silent disco, bioscoop en zelfs een karaokebar. Elk jaar wordt de RAI getransformeerd tot misschien wel de grootste kerstmarkt in Amsterdam. Er is hier van ’s ochtends tot ’s avonds genoeg te beleven, en uiteraard genoeg winterse lekkernijen om van te snoepen.
Datum: 19 december 2021 t/m 3 januari 2022

Dit zijn de gezelligste kerstmarkten
van Nederland
>

Amsterdamsche Kerstmarkt in het Westerpark

Binnen in de Westergas in het Westerpark wacht een andere leuke kerstmarkt in Amsterdam 2021 om te ontdekken. Het Amsterdamsche Kerstmarkt is meer dan een sfeervolle markt met originele cadeaus en een ijsbaan. In de avond vind je hier namelijk ook een programma vol live muziek, theater, films en kinderactiviteiten.
Datum: december 2021

Ice* Amsterdam

Elk jaar wordt het Museumplein omgetoverd tot een schattig winters dorpje. Bij Ice* Amsterdam kun je niet alleen de benen strekken op de ijsbaan. Ook kun je – je kerstinkopen doen bij de schattige winterchalets, genieten van live entertainment en (uiteraard) winterse lekkernijen.
Datum: 13 november 2021 t/m 2 februari 2022.

De Pure Wintermarkt

Deze winter editie van de reizende zondagsmarkt wisselt van locatie. Zo vind je de ene keer de leuke kraampjes vol souvenirtjes en lekkernijen bij Parl Frankendael, terwijl een ander moment de zondagse winter wonderland in het Amsterdamse Bos plaatsvind. Op welke plek je ook gaat: vergeet het rondje in de zweefmolen niet! Hier vind je de agenda >
Datum: 19 december 2021

Ook leuk! Dit zijn bijzondere kerstmarkten in Duitsland 2021 >

Lichtjesfestival Amsterdam

Oké, een beetje vals spelen want het is niet echt een kerstmarkt. Maar wist je dat elk jaar het Amsterdam Light Festival de Amsterdamse binnenstad en de grachten in de schijnwerpers zet? Vanaf 2 december tot 23 januari 2022 kun je samen met je date, vrienden, familie of gewoon alleen genieten van de ontwerpen die de stad verlichten. Dit kun je doen door een rondvaart tour te boeken of actief de wandelwagen te gebruiken!

En, op welke leuke kerstmarkt in Amsterdam 2021 ben jij te vinden?

CategoriesWalk & Visit