8

8 x LEUKE HOTELS MET EEN SPECIAAL KERSTARRANGEMENT

Hotels met kerstarrangement - Nachtje weg met kerst - kerst overnachten

Zin om tijdens deze kerst te vertoeven in een heerlijk hotel? Dan zoek je waarschijnlijk naar een hotel met een kerstarrangement. Een knusse plek met een kerstboom, bijzonder diner en lichtjes. Jij vroeg, wij zochten. Hier vind je 8 leuke hotels met kerstarrangement door heel Nederland!

Op zoek naar een leuk hotel voor kerst? Dit zijn leuke hotels met kerstarrangement!

1. Hotel aan zee met kerst: Kurhaus in Scheveningen

Bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen pakken ze groots uit met kerst! Je kunt daar namelijk een groot kerstarrangement bij je overnachting boeken. Op kerstavond (én op eerste kerstdag, kies welke jou het beste schikt) kun je daar genieten van een avondvullend programma met 5-gangen diner, een kerstcocktail en optredens van joel Borelli en Sven Elias. Daarna kun je er lekker onder de wol kruipen voor een ultiem kerstgevoel in Scheveningen.

Meer tips voor een leuke overnachting met kerst vind je onder de foto >

2. Hotel met kerstarrangement (en 5-gangen diner) in Leeuwarden

Een 5-gangen kerstdiner in Restaurant élevé, daarna een luxe hotelovernachting en de volgende ochtend een feestelijk kerstontbijt! Bij het kerstarrangement van het WestCord WTC Hotel in Leeuwarden krijg je dat allemaal als je op kerstavond of eerste kerstdag een kamer boekt. Dus, zoek je al tijden een excuus om eens uitgebreid uit eten te gaan mét gangendiner? Dan is dit je kans.

3. Twee nachten weg met kerst in een boshotel

Wil jij niet één maar gewoon lekker twee hele nachten weg met kerst? Hampshire boshotel Overberg biedt naast een twee-dagen ook een drie-dagen kerstarrangement! Dus: twee keer een 3-gangendiner, twee heerlijke nachten weg én twee uitgebreide kerstontbijten! Als je dan uitpakt, dan kun je het net zo goed drie dagen doen!

Meer leuke hotels voor kerst vind je onder de foto >

4. Met kerst overnachten in Zeeland

Overdag lekker uitwaaien op het strand van Vlissingen en ’s avonds aanschuiven voor een zelf samen te stellen 3-gangen kerstdiner in het restaurant van Strandhotel Westduin in Vlissingen, om de volgende ochtend lekker te genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet! Dát is het kerstarrangement van Strandhotel Westduin in Vlissingen.

Zin in een uitje? In dit lijstje lees je wat te doen met kerst 2022 >

5. Kerstarrangement én spa in Rijswijk

Nog op zoek naar een hotel met kerstarrangement én een spa? Boek dan een nachtje bij Hotel Savarin in Rijswijk. Maak met het arrangement gebruik van een gezellig kerstdiner met live muziek, zij beloven namelijk een swingende dinershow!

Meer leuke kerstarrangementen in 2022 vind je onder de foto >

6. Overnachten met kerst in Limburg

Wil jij met kerst naar het zuiden, lekker dichtbij veel leuke kerstmarkten in Duitsland? Dan kun je Het Fletcher Hotel in Kerkrade, Limburg boeken! Daar hebben ze naast een gezellige kerstbrunch ook een kerstarrangement om met kerst te overnachten met een culinair diner erbij!

7. Bubbels bij het kerstarrangement in Wageningen

Bij Hotel de Wereld in Wageningen wordt je met kerst verwelkomd met bubbels! Je kunt in dat hotel kiezen uit een tweedaags of driedaags kerstarrangement met uitgebreid gangendiner én luxe kerstontbijt. Leuke tip: ze hebben er ook een wandel- en fietsarrangement om de prachtige natuur in de buurt te verkennen!

8. Hotel met kerstarrangement in Overrijssel

Bij Hotel de Zwaan in het voor velen nog onbekende Raalte, in Overijssel, kun je naast een tweedaags kerstarrangement ook een drie-, vier- óf zelfs vijf-dagen arrangement kiezen! Kun je maar geen genoeg van kerst krijgen en eens even écht ontspannen in je kerstvakantie. Dan is dat misschien wel iets voor jou!

En, bij welke van deze leuke hotels met kerstarrangement boek jij een kamer?

Bron omslagfoto: Hotel De Wereld

CategoriesNederland