D

DEZE EXTRAVAGANTE 5-GANGENDINERS IN AMSTERDAM WIL JE NIET MISSEN {GEANNULEERD}

roaring dinners amsterdam - dinnershow amsterdam

Dinnershows waarbij al je zintuigen geprikkeld worden, wij hóuden ervan. En ja hoor, we kunnen er eentje toevoegen aan onze planning: de Roaring Dinners in het Sieraad, waar feestende foodies hun hart op kunnen halen.

In het Sieraad in Amsterdam-West gaat het gebeuren deze zomer: vanaf 29 juli bruist het in hier met een serie exclusieve 5-gangendiners van Nederlandse topchefs. Denk aan Dennis Huwaë, Arturo Dalhuisen, Soenil Bahadoer en Onno Kokmeijer. Hier lees je er meer over!

Dansen zoals in 1920

Goed eten gegarandeerd dus, maar er gaat ook gedanst worden. Waar uitzinnige types in 1920 dansend het juk van een pandemie afschudden, vieren we honderd jaar later weer het soort van eind van de strengste regels en restricties.

Elke week verschijnen de verfijnde gerechten van een andere topchef op tafel in het Amsterdamse ‘Art Deco’-decor van Het Sieraad. Soenil Bahadoer opent met zijn menu, waarna Onno Kokmeijer, Dennis Huwaë, Arturo Dalhuisen in de weken daarna een spectaculaire avond serveren. 

Meer toffe dinnershows in Amsterdam vind je hier >

Extravagant entertainment

De gerechten worden vergezeld door champagne en extravagant entertainment van acrobaten, artiesten en muzikanten. Wie na het diner de tafel eventjes verlaat, ontdekt wat er in het schemer van Het Sieraad verscholen ligt. In het verborgen casino rollen de munten over de goktafel in de speak-easy cocktailbar kan genipt worden aan bijzondere drankjes.

Reserveren voor Roaring Dinners

The Roaring Dinners vinden tussen 29 juli en 12 september plaats Het Sieraad. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag tafelen feestende foodies om 17:30 uur en zondag mag de champagne vanaf 14:00 gepopt worden. Reserveren voor de exclusieve vijfgangendiners kan 0 via RoaringDinners.nl.

Bron omslagfoto: Lyan van Furth

CategoriesWeekend tips