K

KABELJAUW RECEPT MET RAVIOLI EN PASTINAAK

recept kabeljauw - ravioli met vis - recept ravioli kabeljauw - recept ravioli pastinaak - vis recepten - vis gerechten - recept met kabeljauw - kabeljauw maken

Wil jij vanavond genieten van een heerlijk en vullend visgerecht? Dat kan! Wat dacht je van verse kabeljauw met ravioli en pastinaak? Hieronder vind je het recept voor dit gerecht.

Op zoek naar een gerecht met vis? Vind hier het recept voor de kabeljauw met ravioli en pastinaak >

Ingrediënten Kabeljauw met Ravioli en Pastinaak

Kabeljauwhaas met vel 
1 bakje ravioli met gerookte pastinaak
Lamsoren
1 klontje boter
1 venkel
3 el olijfolie
Zwarte peper 
(Extra vierge) olijfolie

Ook lekker! Vind hier nog meer recepten met vis > 

Bereidingswijze voor de Kabeljouw met Ravioli en Pastinaak

Venkel

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de venkel en snijd deze in dunne plakken. Verdeel de venkel over een met bakpapier beklede bakplaat. Sprenkel hier 1 eetlepel olijfolie overheen en verdeel dit goed. Schuif de plaat de voorverwarmde oven in voor ongeveer 20 minuten.

Kabeljauw

2. Verwarm in de tussentijd 2 eetlepels olijfolie in de pan en bak de kabeljauw op de huidkant op middelhoog vuur tot deze bijna gaar is. Draai later de vis vlak voor het serveren nog even om in de pan om de andere zijde te bakken.

Lamsoren

3. Pak zo’n 200 gram lamsoren uit de verpakking en was de zeegroenten grondig en laat het goed uitlekken. Verhit 1 klontje boter in een koekenpan, bak de lamsoor ongeveer 5 minuten,  goed roeren in de tussentijd.

Ravioli

4. Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de ravioli af in 5 minuten, deze kunnen direct vanuit de vriezer het water in. Dit is ook het moment om de kabeljauw om te draaien in de pan en bak de andere kant nog aan voor een half minuutje op hoog vuur.

Serveren

5. Serveer de ravioli op een mooi bord en garneer hier de opgebakken lamsoor en gebakken kabeljauw bij. Breng de kabeljauw op smaak met wat zwarte peper. Maak het geheel af met de geroosterde venkel en wat extra vierge olijfolie over de ravioli.

6. Nu is het tijd om te gaan genieten!

En, wanneer ga jij aan de slag met dit recept voor kabeljauw met ravioli en pastinaak?