L

LEUKE RESTAURANTS VLAKBIJ SPORTPALEIS, ANTWERPEN

eten in Antwerpen noord - restaurants op loopafstand van sportpaleis - eten bij Sportpaleis - restaurants in de buurt bij sportpaleis - hotspots bij sportpaleis - restaurant vlakbij sportpaleis -

Live meeblèren met je favoriete artiesten. En dan natuurlijk je dag helemaal compleet maken met een hapje – oh, wat kunnen we daar van genieten! Wil jij nou helemaal niet zover reizen om van het restaurant naar de evenementen locatie te gaan? Dan zijn deze leuke restaurants vlakbij Sportpaleis in Antwerpen helemaal top!

Een hapje voor het evenement? Dit zijn leuke restaurants in de buurt van het Sportpaleis >

1. Veranda

In de oude slachthuisbuurt, in Antwerpen Noord, vlakbij het Sportpaleis vind je de keuken van Veranda waar seizoensgebonden producten centraal staan. Je geniet hier van een vast menu die om de vier à vijf weken verandert, in een setting waar een grote raampartij voor veel licht zorgt en je zo de open keuken inkijkt. Dat is genieten, zo vlak voor een show!

2. Tot straks

Ben je op zoek naar een huiskamer waar je vlakbij het Sportpaleis in een ontspannen sfeer een hapje kunt eten? Dan mag restaurant Tot Straks op je lijstje. Op vijf minuten lopen ben je al bij dit restaurant en geniet je van dagverse en seizoensgebonden gerechten.

Ook leuk! Dit zijn 7 x leuke restaurants vlakbij Arnhem >

3. Bitterpeeën

Bitterpeeën is een klassiek Belgisch restaurant in het noorden van Antwerpen. Zo serveren ze hier klassieke Vlaamse gerechten en hun interieur is met retro stukken ook een pareltje. Je kunt hier zowel lunchen voor het evenement als avondeten daarna. In de zomer schuif je aan voor een maaltijd op het terras. En, als je geluk hebt, krijg je hier een voorprogramma met een live artiest.

4. Blueness Antwerp

Wie van Izakaya houdt, is zeker ook weg van Blueness Antwerp. Het is namelijk een culinaire oase in het hart van het modekwartier van Antwerpen. In een historisch gebouw die een kosmopolitische sfeer met een oosterse mystiek combineert. De open keuken creëert een pompende energie, die gasten verbindt met de culinaire magie zich voor hun ogen afspeelt in de open keuken.

En, bij welke leuke restaurants vlakbij van Sportpaleis in Antwerpen ga jij een vorkje prikken?

CategoriesFijne Foodspots