restaurants GelreDome - restaurant bij GelreDome - Eten bij de GelreDome - restaurants Kronenburg - eten in winkelcentrum Kronenburg - La Rocca Arnhem - horeca Gelredome
L

LEUKE RESTAURANTS VLAKBIJ GELREDOME, ARNHEM: 7 x TIPS

Live meeblèren met je favoriete artiesten of jouw voetbal team toejuichen tijdens een wedstrijd. En dan natuurlijk je dag helemaal compleet maken met een hapje – oh, wat kunnen we daar van genieten! Wil jij nou helemaal niet zover reizen om van het restaurant naar de evenementen locatie te gaan? Dan zijn deze leuke restaurants vlakbij de GelreDome in Arnhem helemaal top!

Een hapje eten voor je evenement? Hieronder vind je leuke restaurants vlakbij de Gelredome >

1. La Rocca

De Girls Who dol zijn op de Italiaanse keuken – en dan voornamelijk de pizza’s – kunnen pre of aftershow hun buiken vullen bij La Rocca. Dit is een laagdrempelig, kindvriendelijk, Italiaans restaurant waar de pizza’s worden bereidt in een houtgestookte pizzaoven en belegd met verse ingrediënten. En dat proef je.

2. Roadhouse Arnhem

Voor de show nog even een pitstop in Amerika? Op 10 minuten rijden van de GelreDome vind je Roadhouse Arnhem (handig: er is voor de deur gratis parkeren). Hier kun je genieten van typische grill, BBQ & steakhouse gerechten zoals speciale hotdogs of een borrelplank met van alles en nog wat. En ook leuk: op evenementdagen zijn er soms aanbiedingen!

3. Mesopotamië

Van Amerika gaan we door naar het Midden-Oosten. Voor wie een hapje wil eten voor hun evenement bij GelreDome én van Midden Oosterse gerechten houdt, zit bij Mesopotamië helemaal goed. Geniet hier van linzensoep, mixed grill met rijst, friet, salade en brood, zoete toetjes voor een redelijke prijs.

Dit zijn leuke restaurants vlakbij Ahoy in Rotterdam >

4. 55 Degrees

Voor de wedstrijd of concert een vorkje prikken in het centrum? Dan is deze hotspot aan het Jansenplein een aanrader. In een prachtig monumentale pand geniet je van klassieke Franse gerechten gecombineerd met de moderne Japanse keuken. Een gevalletje ‘best of both worlds’. En als je de vertrektijden van de bus in de gaten houdt: ben je weer binnen 10 minuten bij de GelreDome. Top!

5. Restaurants Kronenburg: lunchroom Bonheur

Wist je GelreDome maar liefst op 5 minuten rijden en 15 minuten lopen van het winkelcentrum Kronenburg ligt? Handig voor wie een drankje of wat wil eten voor hun evenement bij GelreDome. Naast de La Place, McDonalds en een kebabzaak, vind je hier ook lunchroom Bonheur. Een plek waar je wat uitgebreider kunt eten. Denk aan saté, goed gevulde salade bowls, eiergerechten of open sandwiches.

Ook leuk! 14 x gezellige restaurants in Arnhem >

6. Arneym

Samen naar het stadium. En samen hapjes delen (& van alles wat proeven). Zo’n dagje doen we natuurlijk het liefst samen. Gelukkig voor ons draait bij Arneym op de Jansplaats hartje centrum alles om delen. De porties zijn hier qua hoeveelheid perfect om met je concert- en voetbalfanaten te delen. Zowel ‘s middags als in de avonduren eet je hier kleine boren vlees, vis of vega.

En, toch haasten?

Het méést dichtbij zijnde eetgelegenheid is eentje die we allemaal wel kennen: de McDonalds. Niet altijd even fancy, maar je kunt er prima snel een hamburgertje halen en met een gevulde buik het stadium instappen. Houd er alleen wel rekening mee dat het voor evenement hier wel altijd druk is.

En, bij welke leuke restaurants vlakbij GelreDome ga jij een vorkje prikken?

Omslagfoto: Arneym

CategoriesFijne Foodspots