5

5 x LEUKE RESTAURANTS IN SPIJKENISSE

beste restaurants in Spijkenisse - goedkoop eten spijkenisse - Tapas restaurant Spijkenisse - eten in Spijkenisse - Restaurant Spijkenisse centrum - lunchen in Spijkenisse - Italiaans restaurant Spijkenisse

Wat veel mensen vergeten is dat je rondom Rotterdam allerlei verschillende stadjes hebt. Zo ook Spijkenisse: waar je prima een dagje kunt wandelen bij de Oude Maas, kennis kunt maken met modern architectuur, shoppen. En natuurlijk lekker kunt tafelen. Hieronder vind je 5 x leuke restaurants in Spijkenisse!

Van lekkere deelgerechtjes proeven tot een Italiaanse hotspot in het centrum: dit zijn 5 x leuke restaurants in Spijkenisse >

1. Tapas restaurant Spijkenisse: OLIJF

We hoeven niet in Spanje te zijn om goede tapas te eten. Gelukkig maar, want we houden ervan. Kleine happen op tafel en verschillende gerechten proeven en delen: dat vind je in Spijkenisse bij tapas restaurant OLIJF. In het moderne restaurant hangt er een gezellige sfeer zoals je die kent uit de typische Spaanse tapasbarretjes. En op de kaart staan veel bekende tapas gerechten zoals patata bravas, pincho & albondigas.

Ook leuk! 5 x gezellige restaurants in Barendrecht >

2. Amami

Heb je zin om je buik rond te eten met de populaire Japanse éénhapswonder? Lucky us, want Amami is een restaurant midden in Spijkenisse centrum waar je onbeperkt verse sushi kunt eten. De menukaart kent een uitgebreide selectie van koude én warme gerechten. Yum, kom maar door met de maki’s, nigiri’s & gyoza’s!

Meer leuke restaurants in Spijkenisse na de afbeelding >

3. Meiden van de Molen

De Meiden van de Molen doen letterlijk de molendeuren open voor een avondje gastronomisch genieten. Het restaurant – die zich in een gezellige molen in Spijkenisse bevindt – staat bekend om het uitgebreid diner, met uitsluitend verse ingrediënten. Dat wordt vertaald in mooie bordjes met producten vers uit de kas of van het land. Reserveren is hier wel verplicht.

4. Watertuin Spijkenisse

Jij zin in een stukje vlees, terwijl je gezelschap liever sushi wil? Geen probleem! Restaurant Watertuin biedt diverse wereldkeuken stijlen onder één dak: van de klassieke Franse keuken, de verfijnde Japanse sushi en sashimi tot Mediterrane deelgerechten. Er is hier voor ieder wat wils!

5. Italiaans restaurant Spijkenisse: Il Siciliano

Bij Girls Who houden we van de Italiaanse keuken, waar we ook op de wereld zijn. Wie deze liefde deelt, kan in Spijkenisse terecht in het Italiaans restaurant Il Siciliano. Dit restaurant – die zich in Spijkenisse centrum bevindt (handig!) – serveert authentiek Italiaanse gerechten. Allen met een regionaal karakter en op de traditionele wijze bereid.

En, bij welke leuke restaurants in Spijkenisse schuif jij aan?

Omslagfoto: Watertuin Spijkenisse

CategoriesFijne Foodspots