6

6 x LEUKE RESTAURANTS IN SNEEK

Restaurant Sneek centrum - Sneek restaurant aan het water - uiteten in Sneek - lunchen in Sneek

Een stad ontdekken doen we uiteraard met ál onze zintuigen. Dus ook met onze smaakpapillen. Gelukkig vind je in dit havenstadje, naast bruisende evenementen en culturele bezienswaardigheden, ook een heleboel unieke hotspots & gezellige terrasjes. Hieronder vind je 6 x leuke restaurants in Sneek op een rijtje!

Van tapas en proefplankjes om te delen tot leuke hotspots met terras en aan het water: dit zijn 6 x leuke restaurants in Sneek >

Stoof

Wanneer je uiteten gaat, is een stoofpot misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar bij Stoof in Sneek serveren ze wel héle lekkere en bijzondere stoofgerechten. Van Spaanse kippenstoof en Braziliaanse garnalenstoof tot Jamaicaanse jackfruitstoof. Naast de Nederlandse pot, vind je op de kaart stoofpotjes uit verscheidene landen.

Ook leuk! 5 x leuke restaurants in Giethoorn >

Sneek restaurant aan het water: Royaal Belegd

Wil je lunchen in Sneek? Zoals de naam stiekem al verklapt kun je bij Royaal Belegd terecht voor royaal belegde sandwiches en salades. Allemaal met producten die duurzaam, vers én gewoon lekker zijn. Dit in combinatie met het heerlijke plekjes op het terras aan de waterkant, waar je de hele dag zon hebt en je uitzicht hebt op de Waterpoort.

Tapas restaurant Sneek: Proeflokaal

Kun je nooit kiezen wat je wilt eten? Dan is tapas eten altijd een goed idee! Naast dat je kunt proeven en smikkelen van meerdere gerechten, is het delen van je gerechten ook altijd gezellig. In het hartje centrum van Sneek doe je dit bij Proeflokaal in een setting van de Franse jaren ’50 en ’60. Voor een vast bedrag bestel je meerdere kleine wereldse gerechten. Yum!

Pata Negra

Een andere tapas restaurant in Sneek is Pata Negra. Ook hier krijg je tapas van goede kwaliteit, geserveerd met een glimlach. En zit je aan tafels in een stijlvolle restaurant met een sterk mediterraans karakter. Onbeperkt tapas bestel je hier zondag t/m donderdag voor 24,90 EUR en vrijdag en zaterdag voor 27,90 EUR.

Klein Java

Letterlijk een klein stukje Java bij Klein Java. In een sfeervol ingericht restaurant geniet je hier van heerlijke Indonesische specialiteiten. Inclusief diverse rijsttafels. Dat betekent lekker lang tafelen met verschillende gerechtjes. Yes please!

Markt23

Een industrieel, hip interieur en traditionele lunch- en dinergerechten: Markt23 is een klassiek Grand Café in een modern jasje. Je vindt deze eigentijds restaurant in de binnenstad, midden in het historisch en idyllisch centrum van Sneek. Op de Marktstraat 23 om precies te zijn.

Dit zijn 15 x leuke hotspots & activiteiten in Friesland >

En, bij welke leuke restaurants in Sneek schuif jij aan?

CategoriesFijne Foodspots