L

LEUKE RESTAURANTS IN NIEUW-WEST: 10 x HOTSPOTS

hotspots nieuw west - restaurants amsterdam nieuw west - hotspots amsterdam nieuw west - uit eten amsterdam nieuw west - eten amsterdam nieuw west - restaurant amsterdam nieuw west - lunch amsterdam nieuw west - diner amsterdam nieuw west

Amsterdam-West wordt steeds gezelliger, maar wat zijn nou dé hotspots van dit moment? We got you covered! Hieronder vind je 10 leuke restaurants in Amsterdam Nieuw West, voor lunch en diner

Vind hier 10 leuke restaurants (lees: hotspots) in Nieuw West in Amsterdam >

Benji’s Nieuw-West

Op zoek naar een tropische hotspot in Nieuw-West? De inspiratie voor het concept van Benji’s is ontstaan op Bali. Traditionele brunch gerechten worden hier omgetoverd tot kleurrijke kunstwerken met super verse producten. Het is een plek waar je wordt omringd door tropische planten en geniet van de lekkerste lunchgerechten.
Benji’s >

RADION

Een populaire spot voor borrels in Nieuw-West is RADION, hier geniet je van kunst, cultuur, muziek en dans in het ACTA-gebouw. In het eetcafé kan je genieten van een kleine maaltijd, een paar drankjes of gewoon als je even wil genieten van de zon.
RADION >

Hotel Buiten

Dit restaurant in Nieuw-West vind je op een plek die voornamelijk opgebouwd uit hergebruikte materialen. Op het terras boven heb je een mooi uitzicht over Sloterplas, strand en park. De keuken werkt hier met allerlei producten uit de buurt en zoveel mogelijk van het seizoen.
Hotel Buiten >

Floor17

Bij Floor17 lunch of dineer je op hoogte! Je vindt het restaurant op 85 meter hoogte op het dak van het hotel Ramada Apollo. Je kunt er van ’s morgens tot ’s avonds een hapje eten en wat drinken, met prachtig uitzicht over het Rembrandtpark en – als je goed kijkt – de grachtengordels van Amsterdam.
Floor17 >

Meer leuke restaurants in Nieuw-West >

Bar Bistro Bureau

Van een bar tot een bistro en je werkplek tot je woonkamer. Bij Bistro Bureau kan het allemaal. Het is de plek waar de gerechten van voor zichzelf spreken en waar je eet aan tafel en drinkt aan de bar. Of andersom, als dat is waar je zin in hebt. Van snelle broodjes en salades tot uitgebreid dineren: het kan hier allemaal. De tafeltjes zijn voorzien van linnen en daar scoren ze natuurlijk punten mee!
Bar Bistro Bureau >

Het Rijk van de Keizer

Een van de leukste verborgen terrassen in Amsterdam is het groene paradijs van Het Rijk van de Keizer; een creatieve evenementenlocatie in Amsterdam Nieuw-West, verscholen tussen de weilanden. De sfeer is hier lekker ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos. Ga hier langs, geniet hier in een hangmat en vergeet de tijd!
Het Rijk van de Keizer >

LELY

Bar Restaurant LELY is een gezellige huiskamer in Nieuw-West. Ga hier samen (of alleen) ontspannen in de warme sfeer van hun woonkamer. Je kunt hier op elk moment van de dag genieten van verfijnde gerechten en een uitgebreide drankkaart. De place to be voor een lunch, diner, borrel of vergadering!
LELY >

Meer leuke hotspots in Nieuw-West >

MidWest

Hoe lekker is het om in de tuin te zitten, midden in de stad. Waar je geniet van het groen, maar waar je het gras niet hoeft te maaien. Ze bakken hier een tosti voor je, maken een koffietje en Sjalotte maakt dagelijks een gezonde Zomertuinlunch of lekkere frisse snacks.
Café MidWest >

BRET

Als je regelmatig in Nieuw-West komt, zijn de rode kubussen bij Sloterdijk je vast al eens opgevallen. Dat is de thuisbasis van BRET, vernoemd naar de Bretten, het groene gebied er vlak achter. BRET is een restaurant, club en hangplek. Vooral op zonnige dagen is dit de place to be!

En, welke van deze hotspots in Amsterdam Nieuw West is jouw nieuwe favoriet?

Bron omslagfoto: restaurant LELYCategoriesFijne Foodspots