5

5 x RESTAURANTS MET EEN TERRAS IN DE JORDAAN

Urenlang genieten van een lichte rosé of koude speciaal biertjes in onze handen en heerlijke borrelhapjes op tafel! Terrassen, het is ondertussen een werkwoord geworden. En waar is de sfeer beter dan in een van de oudste buurten van de stad? Nergens! Hieronder vind je 5 restaurants met een terras in de Jordaan.

Op zoek naar een fijne plek om te genieten van het weer? Vind hier 5 restaurants met een terras in de Jordaan >

La Oliva Pintxos y Vinos

Pintxos en heerlijke gerechtjes uit de Noord-Spaanse keuken vormen hier een uniek culinair concept in hartje Jordaan. Gastvrijheid, persoonlijkheid en mooie Spaanse wijnen maken jouw avond hier compleet. Het terras hier is niet groot maar je kunt hier lekker mensen kijken!
La Oliva Pintxos y Vinos >

Daalder 

Daalder is al jaren een super populaire spot in de Jordaan. Een wat uitgebreidere lunch dan je gewend bent of een heerlijk diner. Het is een plek, waar iedereen durft binnen te stappen en waar iedereen zich op zijn gemak voel. De gerechten zijn altijd weer een verrassing, én hiervan genieten kan ook op het relaxte terras!
Daalder > 

Ook leuk! Vind hier de fijnste verwarmde terrassen van Amsterdam >

De Blaffende Vis

Dit is zonder twijfel een van de leukste eetcafés midden in de Jordaan! Je kunt hier terecht voor een lekker soepje, een broodje, daghap of gewoon een koffietje. De menukaart biedt voor ieder wat wils en de sfeer is precies zoals een gezellig Amsterdams café moet zijn.
De Blaffende Vis >

Café-restaurant Winkel 

Deze spot aan de Noordermarkt in de Jordaan staat bekend om hun heerlijke appeltaart. Op het terras kijk je op de maandag uit op de Noordermarkt en op de lapjesmarkt in de Westerstraat. Het zonnige terras in dit stukje Amsterdam is de perfecte plek om te genieten!
Winkel >

Café Parlotte

Hier vinden ze mooie wijn, lekker eten, maar vooral ook de gezelligheid van samen een avond (of middag) doorbrengen op een fijne plek heel belangrijk. De Parlottedog (hotdog) is een soort begrip geworden in de stad en deze wil jij natuurlijk het liefste proeven op het terras in de zon!
Café Parlotte >

En, bij welke van deze restaurants met een terras in de Jordaan ga jij binnenkort genieten van het weer?

CategoriesGeen categorie