7

7 x LEUKE RESTAURANTS IN HOEK VAN HOLLAND

Restaurants hoek van holland haven - goedkoop eten Hoek van Holland - Restaurants hoek van holland strand - Restaurants hoek van holland aan het water - Restaurants hoek van holland centrum - visrestaurant hoek van holland - beste restaurants in hoek van holland - eten in hoek van holland

Van je ligbed naar een beachclub tijdens een dagje strand. Een drankje met uitzicht over de haven. Of een lekkere lunch tussen het bezoeken van de Hoek van Hollandse musea in. Bij deze 7 x leuke restaurants in Hoek van Holland kun je aanschuiven!

Van leuke restaurants aan de haven en aan het strand tot in het centrum: dit zijn leuke restaurants in Hoek van Holland >

1. Mijn Torpedoloods

We beginnen de reeks leuke restaurants in Hoek van Holland met eentje aan de haven: Mijn Toredoloods. Voorheen was het een militaire uitvalsbasis. Tegenwoordig kun je in het monumentale pand terecht voor een lekkere lunch, uitgebreide diner of een borrel.

2. Uluwato Beach

Uluwatu, staat bekend als een stukje Bali aan het Hoek van Hollandse strand. In Balische sferen kun je hier aanschuiven voor verfijnde gerechten en een wijntje van de uitgekiende wijnkaart. Uitzicht over het strand: meer heeft een mens niet nodig toch?

3. Hotel Amerika

Kom je uit Hoek van Holland? Dan klinkt Hotel Amerika je niet onbekend in de oren. Het is namelijk een hotel met rijke historie: het is ooit een drenkelingenopvang en een beruchte discotheek geweest. Tot nu: een luxe hotel. Waar je naast overnachten, ook heerlijk kunt tafelen in het fijne restaurant. Je eet hier geen ingewikkelde recepten, maar goed, genoeg en allemaal met een Amerikaans tintje.

4. Dechi Beach

Dechi Beach is een gezellige strandtent in Hoek van Holland, waar je naast klassieke lunch,- borrel,- en dinergerechten ook een strandbed kunt huren. Handig voor als je de hele dag op het strand wil vertoeven!

Ook handig! 5 x strandbedjes huren bij Hoek van Holland >

5. Restaurant Hoek van Holland strand: Royal

Beachclub Royal vind je aan het brede strand van Hoek van Holland. En is een echt tropisch walhalla voor zonliefhebbers. In de zomermaanden staan de ligbedden & loungeseats al tussen de palmbomen, met bediening bij de ligbedden en muziek op de achtergrond. 

6. PLSTK café

Gelegen in een zeetoren, midden in de duinen bij Hoek van Holland, vind je het PLSTK café. Naast de fijne locatie in de natuur, zijn ook de gerechten puur. Dat betekent dagvers bereid, ingrediënten waar men de oorsprong van weet en geleverd zonder onnodige verpakkingen. Dat is (h)eerlijk genieten!

7. De Zeebries

Een hapje doen aan het strand? Ook De Zeebries is één van de gezellige restaurants aan het strand van Hoek van Holland. Je vindt deze strandtent net achter de duinen van Dishoek, waar je na het zonnebaden ook een afzakkertje kunt nemen.

En, bij welke leuke restaurants in Hoek van Holland schuif jij aan?

Omslagfoto: Mijn Torpedoloods

CategoriesFijne Foodspots