6

6 x LEUKE RESTAURANTS IN HILVARENBEEK

restaurants hilvarenbeek vrijthof - tapas restaurant Hilvarenbeek - kindvriendelijk restaurant Hilvarenbeek - beste restaurants Hilvarenbeek - restaurant Hilvarenbeek met speeltuin - eten in hilvarenbeek - lunchen in hilvarenbeek

Of je nu na een familiedag in Beekse Bergen aan tafel schuift bij een kindvriendelijk restaurant, een lekkere pitstop zoekt tijdens het ontdekken van de pittoreske binnenstad. Of je na een wandeling in de natuur zin hebt om ‘lekker lang’ culinair te tafelen. Hilvarenbeek has it all! Hieronder vind je 5 x leuke restaurants op een rijtje.

Van een kindvriendelijk restaurant tot gezellige plekjes aan het Vrijthof: dit zijn 6 x de beste restaurants in Hilvarenbeek >

1. WOOD Gastropub

Bij WOOD Gastropub staat (h)eerlijk eten centraal. Pure producten, die bewust zijn gekozen op het gebied van duurzaamheid en herkomst. Maar waar de smaak eruit knalt – zonder heisa en pretenties – met de focus écht op de producten. Gecombineerd met lekkere wijnen die perfect passen bij de smaak en textuur van het eten. Wat wilt een mens nog meer?

2. Tapas restaurant Hilvarenbeek: Onsz

Ben je op zoek naar restaurants in Hilvarenbeek die aan het o zo bekende Vrijthof liggen? Dan is het tapas restaurant Onsz daar 1 van. We zijn hier bij Girls Who sowieso fan van tapas. Kleine happen op tafel en verschillende gerechten proeven en delen. En, als je dan hoort dat de menukaart van dit tapas restaurant in Hilvarenbeek niet alleen 90 verschillende tapasgerechtjes telt, Máár ook eens aan het historische Vrijthof ligt in een immens prachtig gebouw? Ja, dan ben je verkocht!

3. Vrijthof 16

Zoals de naam stiekem al verklapt, is ook Vrijthof 16 één van de restaurants in Hilvarenbeek aan het Vrijthof. Het is een trendy plekje en haast niet meer weg te denken in dit Noord-Brabantse dorp. Zowel binnen als in het verlengde tuinhuis kun je van ‘s ochtends tot ‘s avonds terecht. En thanks to het gebruik van kwaliteitsproducten uit de regio, is het de hele dag een Brabantse beleving!

4. Roots

Roots voelt als een eigentijdse huiskamer waar je met eigen oog ziet hoe de chefs je gerechten voorbereid. Niet alleen het oog wordt geprikkeld. De gerechten worden hier bereid met mooie groenten uit eigen moestuin, eerlijke producten uit de omgeving en verrassende smaakcombinaties. En dat proef je!

5. Kindvriendelijk restaurant Hilvarenbeek: De Toekomst

Waar wij ontzettend genieten van uitgebreid tafelen, maak je daar kinderen vaak wat minder blij mee. Maar met het concept van Kindervriendelijk restaurant in Hilvarenbeek,De Toekomst, wordt jong én oud gelukkig. Er is namelijk een grote speelhoek binnen en een speeltuin buiten. En je kunt hier genieten van een groot aanbod aan gerechten, wat iedereen wel lust. Do we need to say more?

Ook leuk! 9 x restaurants met een speeltuin in Nederland >

6. Restaurant Pikaar

We eindigen de reeks leuke restaurants in Hilvarenbeek met nog een parel aan het Vrijthof. Pikaar is een restaurant met een visie: het creëren van een gastronomische beleving in een ongedwongen sfeer. Dit vertalen ze naar je bord met klassieke gerechten in haar eenvoud en in de sferen naar een service die past bij het Brabantse gemoedelijkheid.

En, bij welke leuke restaurants in Hilvarenbeek schuif jij aan?

Omslagfoto: Restaurant Pikaar

CategoriesFijne Foodspots