R

RESTAURANTS IN BRUGGE: 10 x LEUKE HOTSPOTS VOOR LUNCH OF DINER

restaurants brugge centrum

Naast dat er in de Belgische stad Brugge veel te beleven is, kun je hier ook erg goed tafelen. Benieuwd waar je leuk kunt aanschuiven? Hieronder vind je een rijtje met 10 x leuke restaurants in Brugge!

Van Italiaanse en tapasgerechten tot traditionele Vlaamse maaltijden: dit zijn 10 x leuke restaurants in Brugge >

Au Gusto Wine & Dine

De Italiaanse keuken is altijd een goed idee! Ben je op zoek naar een restaurant in Brugge die je doet denken aan de smaken en sferen van Italië? Dan zit je bij de hotspot Au Gusto Wine & Dine wel goed. Hier serveren ze verfijnde Italiaanse gerechten, mooie wijnen in combinatie met een interieur geïnspireerd op het nieuwe concept van moderne restaurants in Milaan.

Ook leuk! 14 x mooie terrassen van West-Vlaanderen >

Cezar

Cezar staat bekend om traditionele Vlaamse gerechten zoals grootmoeders die zou maken. Geen poespas, maar wél allemaal dagvers en gemaakt van seizoensgerechten.

The Potato bar

Als we aan België denken, denken we natuurlijk aan de Vlaamse frites. Met ongebruikelijke smaakcombinaties en buitengewone toppings tilt de Potato Bar de lekkere hap naar een volgend level. Een aanrader voor als je traditioneel met modern wilt combineren!

Franco Belge

Restaurant Franco Belge is een combinatie van de traditionele Franse én Belgische keuken, maar met een moderne twist. Je vindt hier mooie bordjes met Mechelse koekoek, carpaccio coquilles en pommes crevetes in een strakke, trendy setting.

Sans Cravate

In sterrenrestaurant Sans Cravate maken chef Henk en zijn team klassieke gerechten in een hedendaags jasje voor je klaar. Een perfect geportioneerd menu, zodat je van amuses tot dessert heel de avond gastronomisch kunt tafelen. En voor de liefhebbers: kun je hier in de suite overnachten.

Dit zijn 13 x bijzondere restaurants in Nederland >

We houden ervan, kleine happen op tafel en verschillende gerechten proeven en delen. Gelukkig hoef je niet in Spanje te zijn voor goede tapas. Want, in het kleinste straatje van Brugge vind je Cookie’s Tapasbar. Hier geniet je van een diverse mix van Spaanse, Belgische, maar ook Italiaanse tapasgerechten, gecombineerd met een ruim assortiment aan wijnen. Yum!

That’s Toast

That’s Toast is een healthy all-day ontbijt concept, waar alles van ontbijt tot lunch wordt huisgemaakt. Van deze gerechten kun je genieten in de prachtige binnentuin die verborgen zit achter in de zaak. En, ook top: op de menukaart vind je veel keuze voor vegatiërs.

Locàle

Locàle is een vrij nieuw restaurant in Brugge waar je de hele dag door kunt genieten van mooie bordjes met uitzonderlijke smaakcombinaties. Allemaal in porties om te delen en zoals de naam al doet vermoeden, met lokale ingrediënten uit het seizoen. Daar houden we van!

Bonte B

Een andere leuke restaurant in Brugge vind je hartje centrum. Bij Bonte B kun je terecht voor een eigentijdse keuken met karakter, seizoensgebonden producten en lekkere wijnen. Het menu wisselt continu, dus het is altijd een culinaire verrassing wat je voorgeschoteld krijgt.

Ook leuk! 5 x gezellig en betaalbaar uit eten in Amsterdam >

’t Zwart Huis

Romantisch uiteten in Brugge? Dat kan in het prachtige historisch pand met live muziek van ’t Zwart Huis. In dit gebouw schuif je aan voor typische Vlaamse gerechten & goede wijnen in een uniek decor waar de oorspronkelijke elementen van het monument nog te zien zijn. Ook leuk: dit restaurant ligt vlakbij de Brugse bioscoop Lumière, perfect voor een date night!

En, bij welke leuke restaurants in Brugge schuif jij aan tafel?

Omslagfoto: That’s Toast

CategoriesNiet gecategoriseerd