9

9 x LEUKE RESTAURANTS IN APELDOORN VOOR LUNCH EN DINER

restaurant Apeldoorn - dineren in Apeldoorn - restaurants Apeldoorn diner - restaurant apeldoorn centrum - restaurants apeldoorn lunch - restaurant apeldoorn met terras - italiaanse restaurant Apeldoorn

Apeldoorn, een mooi historische en natuurrijke plek in Gelderland. Waar je naast het rondstruinen in de stad, wandelen in de nabije omgeving, het bezoeken van paleizen of naar aapjes kijken. Oók goed kunt tafelen. Kijk, daar houden we van! Dit zijn 9 x leuke restaurants in Apeldoorn voor lunch en diner!

Van uitgebreid lunchen op het terras tot jezelf verrassen met unieke smaaksensaties voor diner: hieronder vind je 9 x leuke restaurants in Apeldoorn >

1. Klein Berlijn

Bij Klein Berlijn is het altijd een verrassing wat je voorgeschoteld krijgt. Het is namelijk een restaurant, zonder menukaart. Waar je door middel van een 4, 5, 6, of zelfs 7 gangenmenu meegenomen wordt door een culinaire reis van interessante smaken en geuren.

2. Café de Paris

Van Berlijn reizen we door naar Parijs – en dat terwijl we gewoon in dezelfde stad! Aan het Raadhuisplein in het centrum kun je in Franse sferen lunchen, dineren of zelfs overnachten in Apeldoorn. Dat betekent goed belegde Provençaals brood voor lunch, een pannetje Camembert to Share als avondmaal. En daarna rollend naar huis of de hotelkamer.

3. Restaurant Apeldoorn met terras: Het Stadscafé

In een monumentaal pand aan de Nieuwstraat 295 kun je van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat terecht. Voor een uitgebreide lunch in de brasserie, cocktails en borrelplankje aan de bar. Of een verkoelend drankje en lekker diner op het grote terras. Voor iedereen op elk moment wat wils!

Meer dineren of lunchen in Apeldoorn >

4. Don Quichotte

Misschien klinkt Don Quichotte je niet vreemd in de oren. Dit traditioneel restaurant met een Frans/internationaal georiënteerde keuken is namelijk al 23 jaar een vast prikkie voor veel Apeldoorners. En met de vele klassiekers en bourgondische specialiteiten op de kaart snappen wij dat wel.

5. Sizzles Restaurant

Sommige restaurants hebben het allemaal. Een prachtig interieur, mooi versierde bordjes die óók lekker smaken. Sizzles is daar één van. Je schuift hier aan tussen de planten voor een á la carte diner of lunch. Of je laat je verrassen en kiest voor een suprise gangenmenu. En oh, hebben we al gezegd dat dit restaurant in Apeldoorn ook een prachtig terras heeft?

6. Italiaans restaurant in Apeldoorn: Pibia

Wij houden van de Italiaanse keuken, waar we ook op de wereld zijn. De Girls Who deze liefde delen, kunnen in Apeldoorn aanschuiven bij het Italiaans restaurant Pibia. Je eet hier Italiaans zoals het hoort te zijn, geen poespas. Dat vertaalt zich in (truffel) pasta’s, foccacia broodjes, pizzaklassiekers. En niet te vergeten, Italiaanse schepijs en huisgemaakte tiramisu als toet.

Ook leuk! 6 x gezellige restaurants in Elburg >

7. Guusje

Guusje is een leuk restaurant in Apeldoorn met terras in de zon en in hartje centrum. Je kunt hier ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat aanschuiven. Voor een lekker ontbijtje, een borrelplank met bijpassende wijnen, een bakje koffie of een volledige driegangendiner. Elk gerecht is zoveel mogelijk met lokale en duurzame producten gebruikt. En dat proef je.

8. Recht

De naam Recht, staat voor recht uit hun hart. En dat komt vanuit hun passie voor het bereiden van (h)eerlijk eten & je te laten genieten in ongedwongen sferen. De ambiance is hier dan ook sfeervol, de menukaart is gevarieerd (inclusief een ruim aanbod aan wijnen). En als het zonnetje straalt, kun je neerploffen op het terras.

En, bij welke leuke restaurants in Apeldoorn schuif jij aan voor lunch of diner?

CategoriesFijne Foodspots