D

DIT IS ER TE DOEN TIJDENS DE AMSTERDAMSE HOTELNACHT 2019

Tips Hotelnacht 2019, programma Hotelnacht 2019. Amsterdamse hotelnacht tips

De Amsterdamse Hotelnacht: Voor Amsterdammers dé gelegenheid om zich toerist in eigen stad te wanen door een mini staycation in een van de veel geopende hotels. Wandel door de verlichte straatjes en vertoef een nacht in onze prachtige hoofdstad. Voordat je gaat slapen (en ook erna) is het aanbod aan entertainment groots. Wij tippen alvast een paar activiteiten!

Bar Electrique – zaterdag 19 januari, Bar Kantoor

Charge, unload, recharge. Laad dit weekend op bij Bar Kantoor aan de Westergasbriek. Bar Kantoor is onderdeel van het Conscious Hotel Westerpark dat 100% elektrisch is. Daarom dit weekend: ‘Bar Electrique’.

De zaterdag staat voor veel gezelligheid en is voor iedereen die zich weer even kind wil voelen. Speel met de gigantische geladen spiraal en doe mee aan het zoemende drankspel. Trommel je boys en girls op en ga hier gezellig met z’n allen naartoe.

In combinatie met barfood zoals hotdogs, quessadilla’s en (vegan) bitterballen wordt dit misschien wel de leukste Hotelnacht activiteit van Amsterdam-West! De doorpakkers kunnen dansen tot 1:00 uur met DJ Unload. Heb je er nog geen genoeg van gehad? Schuif dan zondag aan bij de brunch en je energie telt weer voor twee. Enjoy!

Tips Hotelnacht 2019, programma Hotelnacht 2019. Amsterdamse hotelnacht tips
Tips Hotelnacht 2019 // Amsterdamse hotelnacht 2019

 Moord in ARTIS Drinks & Bites  – zaterdag 19 januari, Artis

De spanning slaat toe. Zaterdag 19 januari is is de allerlaatste dag dat je de luisterthriller Moord in ARTIS kunt spelen. Hoe pak jij het spel aan? Bedenk je strategie bij het naastgelegen The Birdhouse onder het genot van een smakelijke maaltijd en een drankje. Vanaf 15:00 uur beloofd het moordend gezellig te worden bij The Birdhouse. Reserveer hier om jouw plekje te bemachtigen.

Tips Hotelnacht 2019, programma Hotelnacht 2019. Amsterdamse hotelnacht tipsProgramma Hotelnacht 2019 // Hotelnacht 2019 Amsterdam tips

Americain Winter BBQ – zaterdag 19 januari, Café Americain

Op het terras voor Café Americain slaan de vlammen uit de barbecue en wordt het Leidseplein gevuld met de heerlijke lucht van gebakken vlees. Hier eet je de Best Burger in Town! En zoals bij een echte American BBQ sluiten we af met marshmellows. Warm je aan de gloeiende barrels en de heerlijke Moldavische rode wijn die wordt geschonken.

Tips Hotelnacht 2019 // Programma Hotelnacht Amsterdam

Blind Wine Tasting – zaterdag 19 januari, The Manor

Proef jij het verschil tussen een Barolo en een Amarone? Wijnproeven is sowieso al een kunst op zich, maar heb je dit ooit in het donker gedaan? Nee? Durf jij de uitdaging aan om op je eigen smaakvermogen af te gaan? Onder leiding van een vinoloog kun je de mooiste Italiaanse wijnen proeven, in een donkere kamer van hotel The Manor.

Grease lightnin’ – zaterdag 19 januari, Pullitzer’s Bar

Zin in the good and classic oldies? Ga dan naar Pullitzer’s Bar tijdens Hotelnacht 2019 en luister naar bekende songs zoals ‘Summer Nights’ en ‘You’re The One That I Wan’t.’
Tijdens Hotelnacht ontpopt de bar zich tot Frosty Palace. Denk aan een Amerikaanse bites, milkshake cocktails en dansen op memorabele Greace songs.

Amsterdamse Hotelnacht 2019// Hotelnacht 2019 Amsterdam tips

Bottomless Bali Brunch – zondag 20 januari, Mama Makan

Dat er in het trendy Amsterdam-Oost genoeg te beleven valt, is inmiddels allang bekend. Hier bevindt zich dan ook het Hyatt Regency. Een hotel met een fijne hang-out lobby en bovendien het perfecte Indonesian staycation adres. Op zondag geniet je hier namelijk vanaf 12:30 uur van de bottomless Bali Brunch na jouw hotelnacht.

Programma Hotelnacht 2019 // Hotelnacht 2019 Amsterdam tips

Welke activiteiten bezoek jij tijdens de Amsterdamse Hotelnacht 2019? Have fun!

CategoriesWeekend tips