6

6 x DE BESTE SPOTS VOOR POKÉ BOWLS IN ROTTERDAM

poke bowl rotterdam - poke bowl eten - poke bowl rotterdam - sushi rotterdam - poke bowl lunchen

We kennen inmiddels allemaal de Hawaiiaanse maaltijd die bestaat uit rijst, rauwe vis en verse ingrediënten zoals komkommer of avocado. Ook in Rotterdam maakte de klassieke sushi roll al plaats voor de sushi in a bowl. Hieronder vind je de beste spots om te genieten van een poké bowl in Rotterdam.

Vind hier waar je in Rotterdam moet zijn voor een verse poké bowl > 

Poké Bowl Original 

Hier zijn ze vastberaden om de allerbeste ingrediënten te serveren met dagverse vis naar keuze. Hun team werkt nauw samen met leveranciers om de beste vangst te garanderen. Hier kun je met volle teugen genieten van dit prachtige en gezonde gerecht uit Hawaï.
Google Maps: Karel doormanstraat 457A // Pannekoekstraat 81A, Rotterdam
Poké Bowl Original > 

Umi Sushi 

Umi Sushi vind je in de Markthal en hier hebben ze heerlijke sushi, ramen en poké bowls. De gerechten worden dagelijks vers bereid en het geheim zit hem in de werkwijze en de producten waar zij mee werken. Ze hebben een ruim assortiment waar altijd wel wat lekkers tussen zit.
Google Maps: Ds. Jan Scharpstraat 298, Rotterdam
Umi Sushi > 

The Poké Box

Bij deze zaak geven ze om de planeet, de mensen en om het voedsel dat ze serveren. Ze proberen daarom zo duurzaam mogelijk te zijn, van de ingrediënten tot de verpakking. In 2019 werd hun ‘Spicy Poké Fiesta bowl’ de populairste pokébowl van Nederland.
Google Maps:
Weena 689 // Posthoornstraat 9, Rotterdam
The Poké Box > 

poke bowl rotterdam - poke bowl eten - poke bowl rotterdam - sushi rotterdam - poke bowl lunchenBron: The Poké Box // Poké bowl eten in Rotterdam // Poké Bowl bestellen Rotterdam

 

Bertmans 

Bij Bertmans is het uitgangspunt om altijd verrassende en voedzame gerechten te koken die zijn gemaakt van pure ingrediënten. Ze doen zoveel mogelijk vega(n) dus hier vind je geen ‘originele’ poké bowl met vis. Je vind hem dan ook op de kaart als ‘Japanse Bowl’ en is bereid met onder andere bruine rijst, komkommer, avocado en miso.
Google Maps: Karel Doormanstraat 292, Rotterdam
Bertmans > 

NRC

Nieuw Rotterdams Café, NRC, is zo’n zaak waar alle dagdelen in elkaar overlopen. Van koffie met gebak in de ochtend, via de lunch, borrel en diner richting het nachtleven. Bij deze zaak hebben ze een uitgebreide en variërende kaart waar je dus ook heerlijke poké bowls op vind.
Google Maps: Witte de Withstraat 63, Rotterdam
NRC >

De leukste 31 hotspots in Rotterdam van dit moment vind je hier >

Foo Concepts

Foo Concepts is een Asian fusion lifestylecafé in een van de oudste straten van Rotterdam. Je kunt hier terecht voor de lekkerste Hong Kong-stijl egg waffles maar ook voor heerlijke poké bowls ben je hier aan het juiste adres.
Google Maps: Hoogstraat 67A, Rotterdam
Foo Concepts > 

Bij welke van deze zaken in Rotterdam ga jij binnenkort een verse poké bowl scoren?

CategoriesFijne Foodspots