6

6 x PODCAST TIPS VOOR BEAUTY LOVERS

beauty podcast - podcasts - podcast tips - beauty - beauty video - beauty tips

Wil je weten welke producten je het beste kunt gebruiken met jouw huid? Of luister je graag naar de succesverhalen van girlbosses achter jouw favoriete beautymerken? Hieronder vind je 6 goede podcast tips voor beauty lovers. H(ear) we go!

Vind hier de podcast tips voor beauty liefhebbers > 

1. Chemist Confessions

Op hun Instagram account lichten ze allerlei ingrediënten toe in duidelijk te begrijpen taal. Sinds een half jaar doen ze dat ook in podcasts en dat bevalt de luisteraars erg goed. Omdat je vaak geen zin hebt om de handleiding van een product of ingrediënt te lezen, vertellen Victoria en Gloria op een leuke manier hoe het nou precies zit.
Luister Chemist Confessions hier >

2. The Emma Guns Show

Emma is een beauty journalist die al een tijdje meedraait in de beauty wereld. Sinds ze haar podcast lanceerde in 2016 heeft ze zo ongeveer alle onderwerpen en gasten al in haar shows gehad. Van geestelijke gezondheid tot carrière-advies en alles gerelateerd aan beauty: dit is the place to be.
Hier luister je The Emma Guns Show >

3. Breaking Beauty

Jill en Carlene van Breaking Beauty zijn inmiddels drie jaar bezig met hun podcasts en uitgegroeid tot een van de grootste in de beauty scene. Met gasten als Glossiers Emilie Weiss, verschillende dermatologen en rubrieken zoals #askmeanything is het elke week weer een feest als de nieuwe aflevering uitkomt.
Hier luister je Breaking Beauty > 

beauty podcast - podcasts - podcast tips - beauty - beauty video - beauty tips

Ook leuk! Vind hier 30 DIY beauty behandelingen om thuis te doen >

4. The Allure Podcast

Naast hun tijdschrift en handige website heeft Allure sinds kort ook een podcast. In de podcasts worden niet alleen make-up en skincare besproken, ook de trans-community komt bijvoorbeeld aan bod. Echt een must als je wilt weten wat er allemaal omgaat in de beauty business.
Luister The Allure Podcast hier >

5. Fat Mascara

Bij Fat Mascara hoor je beauty editors Jessica en Jennifer aan het woord. Ze vertellen je vooral de verhalen achter de merken, personen en trends. Daarnaast vind je op de website een overzicht met alle informatie en producten die ze in hun podcast bespreken. Zodat kun je ze makkelijk weer terugvinden als je geïnteresseerd bent om ze te kopen of meer wilt weten.
Hier luister je Fat Mascara >

6. The Beauty Brains

Twee Amerikaanse cosmetica wetenschappers beantwoorden cosmeticavragen en ‘bestrijden’ mythes met wetenschappelijke kennis en gezond verstand. Soms hebben ze een beetje nerdy humor, maar wel echt kennis van zaken. Zo kun je nog eens iets leren vanaf de bank of tijdens jouw (avond)wandeling!
Luister The Beauty Brains hier > 
Welke van deze podcasts tips voor beauty lovers ga jij als eerste beluisteren? 

CategoriesChill