L

LEUK: BEZOEK HET EERSTE POP-UP ‘SOCIAL MEDIA (PIEPER) RESTAURANT’ IN UTRECHT

pieper paradijs aldi

Piep jij, of piep ik? We piepen allemaal! Gemiddeld eten we in Nederland 81 (!) kilo aardappel per persoon per jaar. Allemaal pieperfans. En toch neemt de populariteit van piepers af. Dat wil ALDI niet laten gebeuren, en daarom openen ze van 13 t/m 23 oktober het Pieper Paradijs. Zijn wij daarbij?! Túúrlijk zijn wij daarbij.

Pop-up experience op Utrecht Centraal

Dat wij van pop-ups houden mogen duidelijk zijn. Een nieuwe ervaring. Een exclusief karakter. Origineel. En zo dacht ALDI er ook over. Alles voor de aardappel! Op het menu van de pop-up experience staan verrassende aardappelgerechten die populair zijn op media zoals TikTok en Instagram, om de aardappel op deze manier weer het podium te geven dat het verdient. Volgens Gys de Jong, verantwoordelijkheid voor aardappels bij ALDI, verdient de aardappel juist een plekje in de schijnwerpers: ‘De Nederlandse pieper is een ontzettend mooi product. Het is voedzaam, duurzaam, het hele jaar te verkrijgen te verkrijgen en onvoorstelbaar veelzijdig.’

Wat kunnen we proeven bij de Pieper pop-up?

Bezoekers aan de Pieper pop-up kunnen de lekkerste social trending aardappel recepten proeven voor een typische ALDI-prijs. Lekker goedkoop dus. Voor 0,99 cent wordt een trio van aardappel geserveerd. Nee, niet drie stamppotjes, maar next-level aardappel dishes. De populaire 15 Hour Potato met rozemarijn-mayonnaise, de Crispy Smashed Potato met kooldip en ALDI’s eigen Hutsbal (oftewel: hutspot bitterbal) met appelmoes met gekarameliseerde ui. Het water loopt ons in de mond.

Tekst gaat door onder de foto

Daarnaast kunnen bezoekers zich bij de Pieper pop-up nog verder onderdompelen in de wereld van groente en fruit. Op de foto met een friettroon, baden in een bad vol appels en peren en in een neon-winkelwagen zitten. Alles voor de gram en een zeer fotogenieke plek voor als je langs Utrecht (om)reist.

Openingstijden

Op de openingsdag is de pieper experience van 12.00 tot 20.00 uur geopend. Donderdag 13 t/m zaterdag 22 oktober is de pop-up van 08.00 tot 20.00 uur open en op de laatste dag kunnen bezoekers tussen 08.00 en 13.00 uur terecht bij het Pieper Paradijs.

Lekker: het recept voor de Hutsbal (hutspot bitteral) vind je hier >

CategoriesWeekend tips